Hogy jösz ki a fizetésedből? Hogy tartod el a családodat egyáltalán? Nem háborogsz, mérgelődsz ezek miatt?
Nyugat-európai árak vannak (élelmiszer árakban, ruházatban... tényleg abszolút mindenben) és kelet-európai fizetések.
Én egyedül élek, naponta 1000 forintot ételre-italra kényszerülök költeni. Ez havi 30 ezer, a fizetésem harmada. A lakásra (mivel nem albérlet) szintén havi 30-at kell költenem. 30 ezer marad tisztálkodásra, ruházatra, szórakozásra, javítási költségekre (pl. elromlik a TV) ami RÖHELYESEN kevés.
Csak én tajtékzom?
Pontosan.
Nem szabadna a nyomorba beletörődni.
ma 19:21
Hát becsületességből itt semmiből (és szerintem máshol sem).
De szokták mondani, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.
Én azért gondoltam arra, hoyg meg kéne szabadulni a hiteltől, mivela hitelek egyre feljebb mennek, az ingatlanárak meg lefele, és ez az albérleteket is lenyomja plusz a rezsi ár is.
Kénytelenek olcsóbban kiadni a magas energiaárak miatt.
A hiteles háznál meg kettő emelkedik az energia mega hitel, de az értéke meg zuhan. triplán veszitesz az ügyön, és ha a végén bedől akkor a bank visz mindent.
Így meg egy olcsó albérketből pár évig (pl 10-15 de nem 27 mint a banknál) szükölködve ugyan de összejöhet egy saját házra való valahol vidéken. Én így gondolom, mondjuk nekem még nem volt hitelem, és mindíg is óckodtam tőle, márcsak neveltetés miatt is, de nem akarok már mindíg ezzel jönni.
ma 19:24
Veled totálisan egyetértek, ezért is nyúlom le a munkáltatómat!!
Az állam a leggusztustalanabb mert amit az emberektől beszed adókat azta nyugati multinak adja adókedvezménynek, szószerint a seggüket nyalja!
Az állatpolgár meg fizesse a 25% áfát meg a jövedéki adókat mindenen, plusz még a béréből is adózzon..
Így a munkáltatáshoz szükséges infrastruktúrát megteremti a nyugati munkáltató (persze a mi adónkon) az állam meg privatizálhatja az eddigi állami tulajdonú ipar területeket.
Hát így játszák karöltve a saját zsebükbe az egész országot.
A lakosság meg marad a rabszolgasorba.
30éves vagyok barátnőmmel élek saját házamba (45nm de kettönknek elég) egyetem mellett is dolgoztam egyetem után pedig kapásbol 240e res fizetésel vettek fel egy multihoz. azota tanultam még mellette kiegészítő dolgokat most a cég euterületén valo szállítmányozásáért én vagyok a felelős. netto 700ezres fizetés kocsi laptop mobil stb. félre tudok tenni és dolgozunk a babaprojekten is. ugyérzem megdolgoztam érte és megérdemlem h jomodban éljek.
ezt nem dicsekvésőből irtam le hanem szeretném h lássátok nemcsak szarul lehet élni. mindezt önerőből tettem meg szüleim egyetem első felébe albiba segítettek fizetni de 2 év után kaptam olyan melot h eltudjam magam tartani. azota önállo vagyok. nem kellett apu anyu barát hozá h befussak csak kitartás és elég önbizalom h meg tudom csinálni
19:51
Hol végeztél, melyik egyetemen? Milyen szakon? Protekcióval helyezkedtél el? Most őszintén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!