Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jösz ki a fizetésedből?...

Hogy jösz ki a fizetésedből? Hogy tartod el a családodat egyáltalán? Nem háborogsz, mérgelődsz ezek miatt?

Figyelt kérdés

Nyugat-európai árak vannak (élelmiszer árakban, ruházatban... tényleg abszolút mindenben) és kelet-európai fizetések.

Én egyedül élek, naponta 1000 forintot ételre-italra kényszerülök költeni. Ez havi 30 ezer, a fizetésem harmada. A lakásra (mivel nem albérlet) szintén havi 30-at kell költenem. 30 ezer marad tisztálkodásra, ruházatra, szórakozásra, javítási költségekre (pl. elromlik a TV) ami RÖHELYESEN kevés.

Csak én tajtékzom?

2011. márc. 5. 16:28
 91/139 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan.

Nem szabadna a nyomorba beletörődni.

2011. márc. 5. 19:27
 92/139 anonim ***** válasza:
15%

ma 19:21

Hát becsületességből itt semmiből (és szerintem máshol sem).

De szokták mondani, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze.

Én azért gondoltam arra, hoyg meg kéne szabadulni a hiteltől, mivela hitelek egyre feljebb mennek, az ingatlanárak meg lefele, és ez az albérleteket is lenyomja plusz a rezsi ár is.

Kénytelenek olcsóbban kiadni a magas energiaárak miatt.

A hiteles háznál meg kettő emelkedik az energia mega hitel, de az értéke meg zuhan. triplán veszitesz az ügyön, és ha a végén bedől akkor a bank visz mindent.

Így meg egy olcsó albérketből pár évig (pl 10-15 de nem 27 mint a banknál) szükölködve ugyan de összejöhet egy saját házra való valahol vidéken. Én így gondolom, mondjuk nekem még nem volt hitelem, és mindíg is óckodtam tőle, márcsak neveltetés miatt is, de nem akarok már mindíg ezzel jönni.

2011. márc. 5. 19:30
 93/139 anonim ***** válasza:
63%

ma 19:24

Veled totálisan egyetértek, ezért is nyúlom le a munkáltatómat!!

Az állam a leggusztustalanabb mert amit az emberektől beszed adókat azta nyugati multinak adja adókedvezménynek, szószerint a seggüket nyalja!

Az állatpolgár meg fizesse a 25% áfát meg a jövedéki adókat mindenen, plusz még a béréből is adózzon..

2011. márc. 5. 19:36
 94/139 anonim ***** válasza:
5%

Így a munkáltatáshoz szükséges infrastruktúrát megteremti a nyugati munkáltató (persze a mi adónkon) az állam meg privatizálhatja az eddigi állami tulajdonú ipar területeket.

Hát így játszák karöltve a saját zsebükbe az egész országot.

A lakosság meg marad a rabszolgasorba.

2011. márc. 5. 19:40
 95/139 anonim ***** válasza:
0%
Még a környezetvédőknek köszönhető az is, hogy a Hortobágyon nem épült ipari park, de ki tudja meddig marad ez így. Egyszer a Koronára is megpróbáltak már hitel fedezetet rakni.
2011. márc. 5. 19:44
 96/139 anonim ***** válasza:
64%

30éves vagyok barátnőmmel élek saját házamba (45nm de kettönknek elég) egyetem mellett is dolgoztam egyetem után pedig kapásbol 240e res fizetésel vettek fel egy multihoz. azota tanultam még mellette kiegészítő dolgokat most a cég euterületén valo szállítmányozásáért én vagyok a felelős. netto 700ezres fizetés kocsi laptop mobil stb. félre tudok tenni és dolgozunk a babaprojekten is. ugyérzem megdolgoztam érte és megérdemlem h jomodban éljek.

ezt nem dicsekvésőből irtam le hanem szeretném h lássátok nemcsak szarul lehet élni. mindezt önerőből tettem meg szüleim egyetem első felébe albiba segítettek fizetni de 2 év után kaptam olyan melot h eltudjam magam tartani. azota önállo vagyok. nem kellett apu anyu barát hozá h befussak csak kitartás és elég önbizalom h meg tudom csinálni

2011. márc. 5. 19:51
 97/139 anonim válasza:
73%
Mi havi 160-ból élünk. 2 gyerekünk van, az egyikre emelt családit kapok. A kisebbikkel itthon vagyok gyeden. Havi 30ezer elmegy gyógyszerekre, 70ezer rezsire, 40ezer ennivalóra, mert a 2 gyerek mellett azon nem spórolhatok. Nem panaszkodom, sőt! Viszont egy nagy szívfájdalmam van: a férjem ezért 5napon keresztül reggel 6-kor megy, este 11-kor jön haza, a maradék 2napban pedig másodállásban 6-tól 6-ig dolgozik, tehát a gyerekek hetente kb.8órát találkoznak vele és az nekik felér a legnagyobb ajándékkal!
2011. márc. 5. 19:53
 98/139 A kérdező kommentje:

19:51

Hol végeztél, melyik egyetemen? Milyen szakon? Protekcióval helyezkedtél el? Most őszintén...

2011. márc. 5. 19:54
 99/139 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám rokkantnyugdíja és apukám fizetése 155 körül van, de fizetés előtti héten valszeg csak vajaskenyeret ennénk, ha nem tudnék korábbi fizetéseimből félretett pénzemből besegíteni. Valóban, egy üveg kóla nem szabadna, hogy luxusnak számítson, mégis nagyon sokaknak az. Fel lehet ezen háborodni, de szerintem nincs értelme. Hiába mérgelődök, attól még nekem nem lesz jobb.
2011. márc. 5. 20:01
 100/139 anonim ***** válasza:
68%
BME-n végeztem közlekedésmérnökként. apum elég nagy név a szakmába viszont olyan ember aki mindent a családja elé helyez. sok embert ismertem már akkoris viszont sose kértem h mutasson be bárkinek. ha meghallota h valahova jelentkezek vagy neagyisten megkeresték h kivagyok neki mindekinek megmondta h keményebben bánjanak velem mint másokkal. szoval inkább negatív megkülönbötetést kapok mindmáig. mindeki azt figyeli h a kisrác mikor szur el valamit és midneki ugy gondolja h apum révén kapom meg a fizetést meg állást. ami eléggé szarul esik hiszen pont h keményebben fog mindenki. szoval azt tudtam hol kell érdeklődnöm állás iránt kik azok akik már vannakolyan magasan h lássák ha megüresedik egy hely de felvételinél legalább olyan szigoruan vettek ha nem keményebben mint bárki mást. amugy nekem is kellemetlen lenne ha azért kapom meg az állást mert apum valami nagy ember ezért soha meg se fordult a fejembe h olyan helyre jelentkezzek ahol apu dolgozott már vagy neagyisten abba a céghez ahol igazgato...
2011. márc. 5. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!