Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jösz ki a fizetésedből?...

Hogy jösz ki a fizetésedből? Hogy tartod el a családodat egyáltalán? Nem háborogsz, mérgelődsz ezek miatt?

Figyelt kérdés

Nyugat-európai árak vannak (élelmiszer árakban, ruházatban... tényleg abszolút mindenben) és kelet-európai fizetések.

Én egyedül élek, naponta 1000 forintot ételre-italra kényszerülök költeni. Ez havi 30 ezer, a fizetésem harmada. A lakásra (mivel nem albérlet) szintén havi 30-at kell költenem. 30 ezer marad tisztálkodásra, ruházatra, szórakozásra, javítási költségekre (pl. elromlik a TV) ami RÖHELYESEN kevés.

Csak én tajtékzom?

2011. márc. 5. 16:28
 111/139 anonim ***** válasza:
16%
Melyik országban éltek?
2011. márc. 5. 20:45
 112/139 anonim ***** válasza:
81%
Ausztriában. Tehát nem is olyan messze… Ha van időm, simán hazalátogathatok, 6 óra kocsival… De sajnos erre eddig nem volt időm, mert havi 240 órát dolgozom… De legalább itt megéri, tudom, hogy miért csinálom… és májusban ráadásul 3 hét szabadságot kapok… Már alig várom, hogy egy kicsit otthon lehessek… :)
2011. márc. 5. 20:51
 113/139 anonim ***** válasza:
76%
Én vagyok, aki Ausztriában él... Eléggé le lettem pontozva... Ne értsetek félre, nem zavar, csak érdekelne a motiváció... Aki lepontozott, miért tette? Hiszen én csak leírtam egy alternatíváját egy sor korábbi hozzászólásnak...
2011. márc. 5. 21:04
 114/139 anonim ***** válasza:
85%
Azért pontoztak le, mert divatos szarul élni ezen az oldalon. Licitálnod kéne, hogy neked mennyivel szarabb, nem pedig leírni, hogy fogtad magad kimentél külföldre és jól élsz.
2011. márc. 5. 21:17
 115/139 anonim ***** válasza:
81%
2 éve lett elegem és kijöttem külföldre dolgozni,azóta jól jövök ki,rengeteget dolgozik úgy mint otthon (kicsit kevesebbet mert itt alkalmazottként otthon meg vállalkozóként dolgoztam).Jelenleg a netto fizetésem átlagban 4000€,de ügyeletekkel több.Nem bántam meg,otthon vállalkozóként bruttó 900 ezerből nem jöttem ki mert rengeteg volt az adó és kifizetni való.Ezt főleg azért írtam le,hogy elmondjam a bruttó nem azonos a nettóval és nagy keresethez nagy kifizetni való is jár.
2011. márc. 5. 21:19
 116/139 anonim ***** válasza:
94%

Az Ausztriában élőnek. Én felfele pontoztalak. Én is Ausztriában élek a férjemmel, előbb felolvastam neki, amit írtál. (Az első hozzászólásodat) Mondtam is, neki, hogy ez tuti Ausztria... Ő csak annyit mondott, pont így van, ahogy leírtad. Otthon csak vegetált, itt él. :D

Engem is lepontoznak majd tuti... :D

2011. márc. 5. 21:19
 117/139 A kérdező kommentje:
Én is ki akarok menni. Németül nem tudok, angolul igen. De mégis félek. Egyedül nekivágni a teljesen ismeretlennek durván necces.
2011. márc. 5. 21:53
 118/139 szamóca. ***** válasza:
76%
valószínű több lepontozós emberke motviációja az volt, hogy mi csunya dolog ,és milyen magyar vagy te. hátkérem, ha rossz ez az ország akkor rossz, nincs mit tenni. én is mennék kifele, ahogy tudnék. még nem tartok ott, majd meglátjuk.
2011. márc. 5. 21:55
 119/139 anonim ***** válasza:
74%

Én akkor azt javaslom, hogy megbízható munkaközvetítővel menj ki Angliába. Ugyan mindenki azt mondja, hogy nem lenne szabad pénzt kérniük, meg magadnak is elintézheted, de őszintén szólva én úgy látom, hogy ismeretség nélkül a legjobb út ez. Lehet, hogy mondjuk 90ezer forintodba belekerül, hogy kiközvetítsenek egy szállodai munkára, viszont ezt még mindig könnyebb összehozni, mint egy akkora összeget, amiből mehetsz valahova és élhetsz akár 2-3 hónapig is, míg találsz munkát. Ha egyáltalán jó helyet választottál és lesz ott munka.

Akkor aztán ott vagy, van munkád, és onnan már jobban tudsz nézelődni, hogy merre tovább, ha úgy van.

2011. márc. 5. 21:57
 120/139 A kérdező kommentje:
Tudsz esetleg ajánlani egy ilyen megbízható munkaközvetítőt? Mert sok csalásról hallottam már ilyen külföldi munkaközvetítő ügyben....
2011. márc. 5. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!