Milyen munkaköröd van, mennyit keresel, és havonta mennyi kiadásod van? Mennyit tudsz félretlenni a fizetésedből? Elégedett vagy az életeddel?
Hm... Ez miért érdekel Téged?
Munkaköröm: el vagyok vele
Kereset: elég
Kiadás: kevesebb, mint a kereset /tudom úgy intézni/
Félretenni: annyit tudok, hogy a szükséges dolgokat mindig meg tudom venni, el tudok menni nyaralni.
Elégedett: majdnem
Ez itt off lesz: mit kezdenél azzal, ha minden kérdésed után egy számot írtam volna? Jó lenne az Neked? Le tudnál vonni valami következtetést? Itt lehetnének számok még átlagosan is 50.000 és 500.000 között.
Üdv: StMiklos
Webfejlesztő programozó
190.000 nettó
költök rendesen, ha visszafognám magam, akkor egy 80-at talán meg tudnék spórolni havonta, de most mindig volt valami ami vitte a pénzt.
elégedett sosem vagyok, csak így lehet felfelé ívelni.
cukrász
nettó 80-85 ezer
félretenni lehetetlen!
Kiadás 2szer anyi mint a fizetésem,de melozik a párom is!igy pont nulla minden hónapba,
közalkalmazott
90 ezer
a férjem fizetését is beleszámítva (70 ezer)
alig pár ezret tudunk félretenni (gyerek nincs)
ha lenne saját házunk és majd gyerekünk akkor lennénk elégedettek
És kérdező, veled mi a helyzet?
Piackutató vagyok.
Havi jövedelmem attól függ mennyit dolgozom.
A múlt hónapba kemény 8 órát foglalkoztam vele és 132 ezret kerestem. Mióta ezt csinálom elégedett vagyok. Félreteszek, mert van megtakarításom.
Tökéletesen egyet értek, csak sajnos azt nem látom, hogy ki lenne az, aki tisztességesen képviselne minket. Ebben az országban most nagyon csúnyán dübörög a KORRUPCIÓ!!! Az összes politikus csakis a saját zsebét tömi, amelyik meg segítene vagy kimondaná az igazságot, azt azonnal megkövezik és derékba törik a pályáját.
Egyébként nem értem, hogy miért pontozták le az előző válaszomat. Én írtam a 70000-t, és ha nem lenne a párom éhenhalnék. Ez van. Nincs mit szépíteni rajta. Pedig teszek azért, hogy jobb legyen, csak nem sikerül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!