Miért részesítik előnyben mindenhol a 25 éven aluli munkavállalókat?
Figyelt kérdés
Sok munkahelyen csak 25 éven aluliak kellenek.ma 19:17
1/7 anonim válasza:
Vagy még ők sem,tapasztalat hiányában én személy szerint már fél éve keresek munkát,de a környéken semmi.
23
2/7 anonim válasza:
Ja, azért írnak rengeteg helyre 5-10 év tapasztalatot elvárásnak...
3/7 anonim válasza:
Adókedvezményt kapnak, ezért ugyanannyi netto kevesebbe kerül a cégeknek.
4/7 anonim válasza:
Nem kell ebbe belelátni semmi extrák.
Pályakezdők, kevés tapasztalattal rendelkeznek, azaz nem fizetnek nekik túl magas bért.
Én is dolgoztam ilyen cégnél.Pályakezdőként bekerülsz, ott vagy 2 max 3 évet és dobbantasz normálisan fizetőre.
A béreket alig emelték és mindig néztek egyet,hogy 2 év után otthagyták őket az emberek.
Multicég volt ráadásul nem valami kis garázscég.
5/7 anonim válasza:
Jobban lehet hajlítani őket,nincs nég család lehet túlórázni.
6/7 anonim válasza:
Több oka is van:
- Pályakezdő, nem kerül annyiba, dolgozik kevesebbért is
- Adókedvezmény jár utánuk
7/7 anonim válasza:
Az túlzás, hogy mindenhol, sőt...
De mondjuk ha pályakezdőt akarnak, akkor nyilván a fiatal pályakezdőt akarják a kisebb bérigény, jobb formálhatóság miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!