Van olyan gazdag család aki lenézi a te családodat?
Igen,de én nem szomorkodok emiatt,mert így legalább sokat tanulhattam.Ezek keresztanyámék.Nálunk van szeretet,náluk gazdagság van,meg stressz.Mire jó az?Semmire.Végülis van rengeteg kölcsönük,amit visszakellene fizetni,de nem sikerül nekik sehogysem,mert a befolyó pénzt mindig új gépekre,földekre költik,meg ilyen magra,olyan magra.Mostmár igazán leállhatnának,mert tönkre fognak menni,ÉS A MI HÁZUNKAT MEG JELZÁLOGBA TETTÉK,anyám meg be is dőlt nekik(fúúú:@),és ha ők becsődölnek,MEHETÜNK AZ UTCÁRA!!!:S ennyit keresztapámról..meg keresztanyámról.A színészmajmokról.Nagyon megtudják játszani magukat.
ÉN NEM A GAZDAGSÁGUK MIATT UTÁLOM ŐKET,én amiatt,hogy minket is folyamatosan tönkretesznek és kihasználnak.
De mivel én mégcsak 15 éves leszek,és lány vagyok,EZ ELLEN SEMMIT NEM TUDOK TENNI!!!
Elnézést a nagybetűkért,de ez van >.<
Apa nyugdíjas,ő azért jó pénzt kap(abból minden számlát kitudunk fizetni),és anya meg annyit,hogy abból meglehet élni.Egy hónapba összesen 190.000 Ft jut hármunkra,ebből 90.000 Ft-ot mindig a rezsire meg az egyéb költségekre szánunk,a többin kaját veszünk-nekünk a csapból is folyik friss víz,mi azt isszuk,és nem üdítőket,ezen is spórolunk.De azért ANYUMÉKTÓL MEGKAPOK mindent...OLYAN ÁTLAGOSAN élek..:) mint a többi mai tini.
Szóval nem kell minket se sajnálni,se lenézni,mert se gazdagok nem vagyunk,se szegények..
Páromék tehetősek és le vagyunk nézve. Legalábbis apuci és a kisebbik testvér által. Nemegyszer mesélte párom, hogy apámat parodizálta a tesója, nem is ismeri mondjuk, de mivel nem diplomás, neki ez már halálos bűn és lenézendő dolog, így nem ember az ember... Nyíltan nem merik mondani persze.
4 és fél éve vagyunk együtt, és remélem, hogy párommal hamar összehozunk valami saját kis kuckót, mert a végén gyilkos leszek. :D (csak vicc, nehogy komolyan vegyétek)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!