Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem lenne fair, hogy a csalad...

Nem lenne fair, hogy a csalad kifizesse az utazasi koltsegem ezek utan? Csak szerintem lenne igy korrekt?

Figyelt kérdés

Au pair-nek, tehat babysitter-nek jelentkeztem egy amugy nagyon jo, megbizhato oldalon. Talaltam egy olyan csaladot Belgiumban, akiknek kolcsonosen szimpatikus voltam. Mivel azt mondtak, minnel elobb kell a segitseg, 2 hetre ra mar naluk is voltam.

1 het utan kozolte az anyuka, hogy tobb segitsegre van szuksege. Valojaban a gyerekeknek en vagyok az elso allando babysitter, es eleg nehezen viselik, teljesen visszautasitanak. Amit mondott, mindent elvegeztem, de arrol nem tehetek, hogy a gyerekek "bunkok" velem.

Szoval 2 hetre ra, hogy mejottem el kell mennem.

2011. okt. 25. 13:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Akkor korrekt, ha ezt megbeszéltétek előtte. Ha nem, miért fizetné ki? Én még nem is hallottam ilyenről.
2011. okt. 25. 13:04
 2/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha ezt megbeszéltétek akkor ki kell fizetnie. ha nem akkor sorry.

a több segítség az hogy cselédet akar? na de azt meg is kell fizetnie. cselédek is vannak manapság is, akik megfelelö háztartást és gyereknevelést is vezetnek, de ök 15 € alatt szóba sem állnak anyukával.

2011. okt. 25. 13:08
 3/13 A kérdező kommentje:
15 euro per ora?
2011. okt. 25. 13:09
 4/13 anonim ***** válasza:
76%
Az már nem a bentlakásos au pair kategória.
2011. okt. 25. 13:10
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
nem volt meghatározva előre hogy hány órát fogsz dologzni és mennyi lesz a fizud? amúgy megpróbálhatsz családot váltnani.én tuti nem adnám fel ilyen könnyen.
2011. okt. 25. 13:14
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha nincsenek megelégedve veled, akkor minek fizetnének még külön?

Akik meg azt kérdezgetik, hogy miért kellene több segitség: ha a gyerekeket NEM tudja valamennyire is ellátni a kérdezö, akkor az NEM segitség az anyukának, söt ha állandóan be kell avatkozni abba, hogy a gyerekek el legyenek látva, akkor jogos. A kérdezö is elismeri, hogy nem volt képes ellátni, amit vállalt - elvégre az au-pair rendszer lényege éppen az, hogy a gyerekkel el tudjon boldogulni.

2011. okt. 25. 13:15
 7/13 anonim ***** válasza:
41%
Szereted te egyáltalán a gyerekeket? Nem konkrétan ezeket, hanem úgy általában?
2011. okt. 25. 13:20
 8/13 anonim ***** válasza:
90%
amúgy a gyerekek van amikor nehezebben fogadnak el , de ez általában csak idő kérdése. ha látják hogy szereted őket és türelmes vagy akkor úgyis megkedvelnek. mekkorák amúgy? nekem kicsit úgy tűnik hogy fiatal vagy még és nem is értessz nagyon a gyerekekhez, hány éves vagy?
2011. okt. 25. 13:33
 9/13 anonim ***** válasza:
42%
Nem tudom hány éves vagy. Szerintem nem igazán értesz a gyerekekhez. Van olyan gyerek, aki nehezebben nyílik meg, nehezebben fogad szót egy "idegennek". 2 hét az semmi. Simán lehet, hogy nem bunkók a gyerekek, hanem több időre lett volna szükségük, hogy elfogadjanak. Egyébként szerintem is csak akkor lenne jogos, hogy kifizettesd a családdal a visszautadat, ha ezt előre tisztáztátok. Azt nem írod, mit ért az alatt az anyuka, hogy több segítségre van szüksége. Előre le kellett volna tisztázni, hogy mit várnak el tőled. Ha ilyen történt, akkor simán lehet, hogy nem teljesíted az elvárásokat, ebben az esetben úgy gondolom te tehetsz arról, hogy elküld. És ilyenkor nem hiszem, hogy elkérhetnéd a visszautad költségét.
2011. okt. 25. 13:51
 10/13 anonim ***** válasza:
87%

Próbálj még ott, azonnal családot keresni. Ha beírod az adatlapra, hogy akár személyesen is tudsz találkozni, akkor biztos többen írnak majd.

Különben meg az anyuka mit várt? Hogy 1-2 hét alatt majd a gyerekei egyből megszoknak egy idegen embert úgy, hogy még soha nem is volt au pair-jük? Sok esze van...

Nem minden gyerek barátkozós meg fogadja el egyből az idegeneket. Van, aki egyből, de van, aki csak idővel. Azt hiszi, majd ha egy nem jó, jön a következő, az jó lesz. Talán előbb a gyerekeivel kellene beszélnie...

2011. okt. 25. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!