Nem lenne fair, hogy a csalad kifizesse az utazasi koltsegem ezek utan? Csak szerintem lenne igy korrekt?
Au pair-nek, tehat babysitter-nek jelentkeztem egy amugy nagyon jo, megbizhato oldalon. Talaltam egy olyan csaladot Belgiumban, akiknek kolcsonosen szimpatikus voltam. Mivel azt mondtak, minnel elobb kell a segitseg, 2 hetre ra mar naluk is voltam.
1 het utan kozolte az anyuka, hogy tobb segitsegre van szuksege. Valojaban a gyerekeknek en vagyok az elso allando babysitter, es eleg nehezen viselik, teljesen visszautasitanak. Amit mondott, mindent elvegeztem, de arrol nem tehetek, hogy a gyerekek "bunkok" velem.
Szoval 2 hetre ra, hogy mejottem el kell mennem.
Persze, mert egyből ő a hibás, mert a kölykök elkényeztetettek, mi?
Ezek a nyugatiak nem foglalkoznak a kölykeikkel, 10-ből 8 családnak au pairje van, és egyből az au pairen csattan az ostor, ha van valami. Még véletlenül sem a beképzelt, elkényeztetett kölykökön...
Jobban is jársz, ha eljössz onnan. Ezek azt hiszik, az ő gyerekeik szentek, pedig nem is nevelik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!