Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy jösz ki a fizetésedből?...

Hogy jösz ki a fizetésedből? Hogy tartod el a családodat egyáltalán? Nem háborogsz, mérgelődsz ezek miatt?

Figyelt kérdés

Nyugat-európai árak vannak (élelmiszer árakban, ruházatban... tényleg abszolút mindenben) és kelet-európai fizetések.

Én egyedül élek, naponta 1000 forintot ételre-italra kényszerülök költeni. Ez havi 30 ezer, a fizetésem harmada. A lakásra (mivel nem albérlet) szintén havi 30-at kell költenem. 30 ezer marad tisztálkodásra, ruházatra, szórakozásra, javítási költségekre (pl. elromlik a TV) ami RÖHELYESEN kevés.

Csak én tajtékzom?

2011. márc. 5. 16:28
 101/139 anonim ***** válasza:
89%

Nemcsak szarul lehet élni, így van, de tudod 100 an elvégezték azt amit te, és csak te keresel ezzel ennyit.

Neked volt szerencséd.

Nekem is van olyan közvetett ismerősöm aki közgázra járt 20 évvel ezelőtt, és most milliárdos, és számos helyen van ingatlanja a világban de most éppen svédországban éldegél.

Az meg már más dolog, hogy ha beleszakadna sem rángatna ki másokat a szrból, mégha iskolatársa volt akkor se..

2011. márc. 5. 20:02
 102/139 anonim ***** válasza:
50%
Egyébként az Aldi, és Lidl messze jólfizető cégek, a Tesco meg na haddnemondjam, de csak tippelgetek, hogy melyiknél lehetsz..
2011. márc. 5. 20:04
 103/139 anonim ***** válasza:
87%
valahol érthető h nem rángatja ki a szarbol neki is megvolt a lehetősége h legyen valaki az h az ismerősöd jokor volt johelyen okosabb volt bátrabb vagy neagyisten volt protekcioja akkor mért kéne érezni bármit is azzal szembe aki meg nemvolt elég ügyes/szerencsés? ez bennem is megvan h ha haverokkal elmegyünk valahova és tudom h szarul álnak akkor én hivom meg mongyuk a sörre vagy ilyesmi. de nem fogom azt mondani a mi hresünknek h vegyed fel ezt mert haver. közelebbi barátaimnak annyit megteszek h szolok ha hallok valami jo melo vagy annyit h hivják be őtis interjuzni de ezeket is csak olyannak teszem meg akibe tudom h nemkell csalodni mer végülis ha valamit elszur akor az én hátamon csattan kimondatlanul is hisz én mondtam h jöjjön be
2011. márc. 5. 20:07
 104/139 anonim ***** válasza:
46%

Nem kéne érezni, csak lóvé kellene, ráadásul az is kölcsönre, de a válasz NEM!

Akinek 4-5 milliárdos magánvagyona van annak még 100 millió sem kottyanna meg!

Annyit hoz a pénze, hogy egy nap alatt termel annyit tisztán.

Mellesleg az embernek se kutyája se macskája.

2011. márc. 5. 20:09
 105/139 anonim ***** válasza:
91%
ne élelmiszeripar bár ha tudod mi az a logisztika akkor belátod h szinte mind1 mit fuvaroztatok raktároztatok darab darab...igaz ez a gyártásba is. de én inkább autoiparra specializálodtam ez tűnt biztos pontnak akkor. fizetésre meg annyit h szerintem az olyan szintű beosztottaknak mint én is vagyok kb mindenhol ennyit fizetnek persze van szorás de alapvetően nincs olyan aki ebből lessz milliomos de olyan se aki szarul élne belőle
2011. márc. 5. 20:10
 106/139 anonim ***** válasza:
63%

Az én ismerősöm vállalati befektetési tanácsadóként kezdte, aztán elkezdett szólózni, és neve lett a szakmában.

Aztán devizával kereskedett meg ipari telkekkel miután már elérte az első milliárdját.

2011. márc. 5. 20:13
 107/139 anonim ***** válasza:
91%
azmár nemrossz ettől azért messze vagyok és mint alkalmazott szerintem nemlehet millios fizetés fölé menni pláne magyarországon de arányaiba szerintem sehol vagy legalábbis nagyon kivételes esetbe. viszont válalkozni meg nincs se tehetségem se tudásom se semmim (pedig azzal lehet nagyot kaszálni ahogy te is irtad) viszont ahogy most álnak a dolgok azse biztos ha sokkal följebb törnék mert ahoz meg már annyit kéne dolgozni h családom rovására menne...szoval anagy pénzhez nagyot is kell alakítani amit nembiztos h megéri. apum pl megtette 20éves koromig 1orát se láttam naponta szombaton is bement vasárnapot meg átaludta és nemhiszem h megéri ez a nagy pénzért(ő nagyábol annak a csucsán van amibe énis kapaszkodok felfele)
2011. márc. 5. 20:21
 108/139 anonim ***** válasza:
17%
.
2011. márc. 5. 20:25
 109/139 anonim ***** válasza:
93%

Én tavaly diplomáztam… Azért tanultam, mert mindig azt hallgattam, hogy sokkal jobban fogok keresni, stb… Ehhez képest a legmagasabb fizetés, amit ajánlottak, 90 ezer forint volt… Lehet háborogni, hogy az milyen jó első fizunak, meg ilyesmi… De én nem így látom… Persze, biztosan be lehetett volna osztani az itt már leírt módszerekkel, de én ennél többre vágytam… Nem fogadtam el az állást… Inkább kijöttem külföldre… Most kb 3,5-szer annyit kerek… Köze nincs a dolognak a diplomámhoz, felszolgáló vagyok, és az itteni minimálbért kapom… De annyira más itt minden… Sem a lakhatásért, sem az ellátásért nem kell fizetnem, de pl. az élelmiszer ugyanannyiba kerül, vagy még olcsóbb, mint otthon, az üzemagyag olcsóbb, és még sorolhatnám…

Itt bárkinek elmesélem, hogy mi folyik otthon, el sem tudja képzelni, hogy úgy is lehet élni… Nekem meg az a furcsa, hogy pl a munkatársaim hazaállítanak egy lap-toppal, mert megtetszett nekik… persze, a havi fizetése harmadából megvan… És semmi nem luxus, ha dolgozol… Ha meg akarsz venni valamit, akkor nem kell azon gondolkoznod, hogy mit eszel a hó végén, ha most tényleg megveszed… Hihetetlen… Én úgy jöttem ki, hogy néhány hónapra, amíg egy kis tőkét gyűjtök… De nem megyek haza… Hihetetlen honvágyam van, hiányoznak a szüleim…de nem okoz gondot pl, hogy kifizessem nekik, hogy meglátogassanak… (A párom szerencsére 1 hónap után utánam tudott jönni). De ami otthon van, az már lassan nem élet… És most le lehet pontozni… De én hihetetlenül kiábrándultam Magyarországból… Itt élek, otthon vegetáltam…

2011. márc. 5. 20:30
 110/139 anonim ***** válasza:
84%
20.30 tőlem egy zöld pacsit kaptál. Igazad van, jól tetted, hogy ezt az utat választottad.
2011. márc. 5. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!