Feláldoznád magad és/vagy a családodat a hazádért?
Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 13:19
3/40 anonim válasza:
dehogy..a sok hülye emberért??ha mindenki normális lenne,akkor talán..de így SOHA!
4/40 anonim válasza:
Nekem a családom többet ér bármilyen hazánál. Lehet, hogy önzőség, de inkább a hazám áldoznám fel a családomért..
5/40 anonim válasza:
Magamat igen, a családom nem. Az ő életükről nem dönthetek. Bár tényleg meggondolnám, hogy feláldozzam-e magam, mit az utolsó előtti, ha ilyen emberekkel van tele az ország mint az első kettő. :S
6/40 anonim válasza:
nem, nekem a hazám nem jelent semmit
7/40 anonim válasza:
Kizárt! Ha valamiért nem érdemes, ez az! Igazából már jó úton haladunk, ha jól belegondolok. Évszázadok óta...
9/40 anonim válasza:
895-1490-ig szó nélkül feláldoztam volna. =)
Most maximum a Székelyföldért. ^.^
10/40 anonim válasza:
Nem. Lakóhelyet (vagy hazát) az ember bármikor találhat magának, de család csak egy van, és az pótolhatatlan. A haza egyébként is egy túlidealizált fogalom, a család pedig a valóság, az emberek célja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!