Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Feláldoznád magad és/vagy a...

Feláldoznád magad és/vagy a családodat a hazádért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 13:19
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
45%

Az ilyeneket, mint az előző kéne kiküldeni egy fél évre egy kínai rizsföldre kapálni, vagy Etiópiába, ahol nem jut neki étel, és AIDSesek erőszakolgatják nap, mint nap.

Vannak problémák az országban, de inkább megoldani kellene őket, nem menekülni.

2010. jan. 30. 14:39
 32/40 anonim ***** válasza:
40%

895-1490-ig szó nélkül feláldoztam volna. =)

Most maximum a Székelyföldért. ^.^

Én pedig ezért az állításomért lettem leszavazva...Ezekszerint sokak ellenezték volna, hogy az Árpád és Mátyás közötti időszakban odaadjam az életemet a hazámért, vagy szimplán olyan sötétek, mint a segg.

De az is elképzelhető, hogy a székelyeket nem szeretik...Pedig több magyarság szorult abba a pár ezer emberbe, mint a Magyarországon élő emberek 99%-ba.

Értük sem sajnálnám az életem, mert tisztelem őket.

De a 2 millió roma, a sok tudatlan, nyolcosztályos, senkiházi, élősködő, mocskos ember ( nem csak cigány), a politikusok, a BKV/MÁV vezetők, a miniszterek felőlem ott megdögölhetnek, ahol vannak. Ők lennének az elsők, akik menekülnének ebből az országból, ha az életüket kéne adni érte. A romákról pedig nem szeretnék kiselődadást tartani, egy pozitívumot nem tudnék velük kapcsolatban felsorolni. Lopnak, csalnak, hazudnak, ölnek, vérfertőznek, megerőszakolják az embereket, elszaporodnak, belőlünk élnek, és szarnak az egész országra.

Remélem, sőt kérlek is titeket, szavazzatok le. Ettől függetlenül még boldog lesz az életem, mert a 16 évem ellenére több műveltség szorult belém, mint az itt irogató emberek 98%-ba, és képes vagyok ennyi idősen saját véleményt mondani, nem mások seggét nyalni.

Plusz, a mindennapok során felhalmozott kudarcaitokat nem itt kéne kiélnetek azzal, hogy beszóltok másoknak, meg leszavazzátok őket.

És amint tehetem, elmegyek ebből a selejtes, sz*r országból. =)

2010. jan. 30. 14:50
 33/40 anonim ***** válasza:
66%

14:39

És mégis egy ember, aki a néphez tartozik,mint én,mit tehetnék? Hogy tudnám megoldani a problémákat? Tisztában vagyok vele,hogy más országokban sokkal rosszabb a helyzet, ez nyilvánvaló. De sokkal jobb helyek is vannak, és ha már ott tart az ember, hogy vagy a villanyt kapcsolják ki, vagy elárverezik a házat a fejed felől, akkor kicsit dühítő a dolog. A cigány meg kapja a segélyt, házat, a semmiért, abból a pénzből,amiért az anyám kidolgozza a belét. És én pl. semmit nem kapok, pedig anyám egyedül nevel, 4,6-os az átlagom, és van 8 milla hitelünk. Apám gyerektartást sem fizet. És miért nem kapok semmit? Mert elvileg anya "túl sokat" keres.Bezzeg a cigány 3,5-re is kap ösztöndíjat, mert munkanélküli a szülő..az már mindegy,hogy 100 ezreket csal/lop össze mellette. Ez röhejes. Nem tudom,hogy TE milyen anyagi helyzetben vagy,hogy még tudsz így gondolkozni, és ilyeneket kívánni nekem,amiket írtál. De bennem még remény se nagyon maradt, és ha nem lenne ekkora erkölcs/undor bennem, esküszöm kiállnék a sarokra is, csak hogy tudjak anyámnak segíteni. Azért ezen is érdemes elgondolkozni,hogy hogy jut el az ember eddig a gondolatig. Szóval mielőtt még AIDS-esekkel akarsz megerőszakoltatni, gondolj bele a helyzetembe.

2010. jan. 30. 16:58
 34/40 anonim ***** válasza:
56%

A hazámééééért???? Ezért az országéért???

Majd hülye leszek...bocsi a nyersség miatt...de...ezt most te sem gondolhattad komolyan, hogy ezért az országért bárki hajlandó lenne bármit is tenni!

2010. febr. 1. 18:05
 35/40 anonim ***** válasza:
32%

"ezt most te sem gondolhattad komolyan, hogy ezért az országért bárki hajlandó lenne bármit is tenni!"

Ezért tartunk ott, ahol tartunk.

2010. febr. 2. 17:30
 36/40 anonim válasza:
61%
Ezért az országért? SOHA DE SOHA!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 4. 08:11
 37/40 anonim ***** válasza:
62%

01-30 14:37

Totálisan egyet értek evvel a válaszolóval!

Itt már minden halott. több a zsidó lassan mint a keresztény. Annyi cigány van mint égen a csillag.

A Keleti (kínai, japán, korreai, vietnám)populáció is nem gyengén megnőtt. Ide jönnek rajzani, mert a saját országukba gyerek tilalom van.

Itt is bevezetném, hogy minél több gyereket szülsz annál kevesebb pénzt kapnál és ha házasságban élsz, de még nincs gyerek és rendesen dolgozol akkor kapnál valami kis plusz pénzt.

Akkor asszem lecsökkenne magyarország népessége és nem az Európai fehér ember fog elsők között elmenni innen.

A Politika úgy szar ahogy van. Mind a 2 oldal szar. ezt az országot már nem lehet megmenteni, innen már csak lejjebb tud süllyedni és igen általában a süllyedő hajóból menekülni szoktak az emberek nem pedig ülni a babérjaikon és belefulladni a jéghideg vízbe.

De akinek ez a vágya, hogy majd 14-16 órákat dolgozzanak létminimum fizetésért úgy, hogy bkv-n utazni luxus kiváltság legyen. Hát csak tessék. Én inkább megyek oda ahol még van jövőm.

2010. febr. 7. 21:07
 38/40 anonim ***** válasza:
66%
dehogy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. febr. 16. 21:00
 39/40 anonim ***** válasza:
75%
Nem! A haza egy túlmisztifikált fogalom. Persze, az ember valamennyire kötődik a gyökereihez, ez természetes. Na de feláldozi magam érte? Plűáne a családomat? Nekem ott az otthonom, ahol a családom is. Ennyi.
2010. márc. 4. 17:00
 40/40 anonim ***** válasza:
67%
Még az egész emberiségért sem!
2010. máj. 30. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!