Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Feláldoznád magad és/vagy a...

Feláldoznád magad és/vagy a családodat a hazádért?

Figyelt kérdés
2010. jan. 28. 13:19
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
69%
Egyébként vicces az, hogy az emberek 90 százaléka céltalannak és feleslegesnek találja az életét, azonban ha arról van szó, hogy feláldozhatnák azt egy magasabbrendű célért, akkor hirtelen mindenki elképzelhetetlennek tartja annak feláldozását.
2010. jan. 28. 18:02
 22/40 anonim ***** válasza:
61%
Nem. Egyrészt csak félig vagyok magyar. Másrészt nem jelent semmit nekem a haza csak azt ahol lakom. Nem azért, mert utálom a helyet (nem, mert szeretem), vagy az embereket, hanem mert nem érdekel túlzottan a politika, sem más emberek. Egy ismeretlen emberért minek áldoznám fel magam? Nem értem ezt a nagy hazafi érzést. Én imádom a családom, vannak céljaim amiket el is értem, el is fogok élni, és nem nagyon érdekel hogy hol lakok közben ha maga a hely tetszik.
2010. jan. 28. 19:50
 23/40 anonim ***** válasza:
27%
Majd feláldozom magam a hazáért persze :D minden bizonnyal... másokat áldozok fel,mert önzőőő vagyok. Kivéve az állatokat,őket soha, és a családom. Bár az az állattal egyenlő:P
2010. jan. 28. 22:09
 24/40 A kérdező kommentje:
Hát ilyen felfogású emberekkel Magyarország SOHA nem fog kimászni a pöcegödörből...nem az a baj, hogy nem áldoznád fel a családodat, az normális!De hogy a haza már nem jelent semmit a magyaroknak az borzasztó!
2010. jan. 29. 10:48
 25/40 anonim ***** válasza:
67%
Igen, ha lenne haszna.
2010. jan. 29. 13:45
 26/40 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

Már ne haragudj meg, de a kérdésed nem arra vonatkozott, hogy szeretjük-e a hazánkat. Bár láthatjuk akik kettős állampolgárok azoknak igenis lehet 2 "hazája", amit ugyanúgy szerethet.

Nem áldoznánk fel magunkat, mert a családnak szüksége van anyára, és apára, mit érnek a gyerekek, ha árván maradnak, és nincs aki felnevelje őket, és szeresse. A családomat meg egyértelmű, hogy nem áldoznám fel, mert az könyörtelenség, és önzőség.

Ettől függetlenül szeretem a hazámat, hisz itt élek, és nem hagytam itt, és nincs szándékomban elhagyni, pedig 2 nyelven beszélek perfektül.

De akik elmennek azokat se kövezem meg, meg kell a dolgozni akaró embereket becsülni anyagilag is, és akkor nem hagynak itt bennünket...

2010. jan. 29. 14:00
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
A családomat sosem. Magamat pedig akkor, ha ez lenne a hazának a leghelyesebb.
2010. jan. 29. 14:55
 28/40 anonim ***** válasza:
69%

Ezért a sok ciganyért meg csaló politikusért?

Ugye ezt nem kérdezed komolyan?

2010. jan. 29. 16:10
 29/40 anonim ***** válasza:
54%
Biztos h nem..
2010. jan. 29. 22:11
 30/40 anonim ***** válasza:
53%
Már hogy ne lenne ilyen a felfogásom? Mit szeressek Magyarországban? A rendszert? A cigányokat? Azt,hogy itt csak éhen lehet halni, mert ha megszakadok sem találok melót, főleg itt,Szabolcsban,ahol lakom. Anyám 2 diplomával nem talál másodállást, tele vagyunk hitellel, és ki sem tudunk mászni belőle. Sok hazug politikus veri magát, okoskodik,de nem tesz semmit. Talán nem is tud, mert itt már rég el van cseszve minden. Lassan ki sem merem tenni a lábam este,mert agyonvernek/kirabolnak a romák..rengeteg van erre. A leendő szakmámat, ami számomra hivatás, mert imádom, nem fizetik meg, és meg sem becsülnek minket.( ápolónő leszek). Külföldön 4-500 ezret fizetnek egy nővérnek, és a bánásmód is más velük szemben. De ez már más dolog. A lényeg,hogy a mai MO-n nincs semmi, amire büszke lehetnék, akire felnézhetnék, vagy aminek örülni tudnék. Alapból nem vagyok egy pesszimista ember,de ez az ország lassan eléri,hogy az legyek. Ha nem lennék idekötve (több okból is), úgy húznék el innen,hogy talán vissza se jönnék. De még lehet eljön az az idő is. Nos, emiatt nem áldoznám fel magam a hazáért.
2010. jan. 30. 14:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!