Nyúzza a macskát, és ha az lekörmözi, akkor elmondja minden hülye baromnak, pedig én mondom neki, hogy ne provokálja!
2011. jan. 12. 15:13
62/199 anonim válasza:
Mindig mindent szétszerel. Ha veszünk vmi műszaki dolgot előbb szétszereli, utána bekapcsolja.
Ha nem vagyok otthon felhív, hogy mi a kaja. Sőt olyan is volt, hogy megkérdezte mit csináljon a főtt tojással.
Elfelejt mindent. (bemenni az okmányirodába, időpontja van az orvosnál stb.)
Ha vmiben nem értünk egyet mindig felhívja az anyját, hogy tegyen igazságot.
2011. jan. 12. 15:14
63/199 anonim válasza:
Nem zsebeli ki a zsebeit, mielőtt bedobja a mosógépbe. Legutóbb kimostam a telóját!
2011. jan. 12. 15:14
64/199 anonim válasza:
nekem a volt barátommal volt egy hatalmas gondom, nem használt dezodort, és iszonyat büdös volt állandóan. én meg nem mertem neki szólni mert még én éreztem cikiniek:\
2011. jan. 12. 15:15
65/199 anonim válasza:
Nálam is ezek vannak :)
De ami jó dolog ,hogy ő eltűri ha szólok érte.És utólagosan ,de megcsinálja akkor.
Mikor összeköltöztünk, olyan volt mint egy 10 éves gyerek.De ezekkel sikerült rábírnom ,hogy egy két dolgot megcsináljon anélkül ,hogy szólok.
Én már akkor megmondtam neki,hogy nem az anyja vagy a bejárónője leszek ezért nem fogom elviselni a lustaságot ,meg hogy én takarítsak mindent utána.
A legnagyobb siker a wc ülőke. :) A szennyes még mindig a földön van :)
Nekem is vannak hibáim.De mára már összedolgozunk és így kezd jobb lenni a helyzet.
2011. jan. 12. 15:15
66/199 anonim válasza:
Soha semmit nem talál meg,ami az orra előtt van, bezzeg ha eldugok előle valamit, azt egyből kifürkészi!
2011. jan. 12. 15:16
67/199 anonim válasza:
Az összes tusfürdőt, hajzselét megkezdi, nem várja meg, amíg egy kifogy.
2011. jan. 12. 15:19
68/199 A kérdező kommentje:
Hány papírzsebkendöt mostam ki már,te jó ég!
2011. jan. 12. 15:21
69/199 anonim válasza:
reggel 6-ra állítja be a telefonon az ébresztőt, de csak fél 7 után bír kimászni az ágyból, és addig meg zörög aza hülye teló!
2011. jan. 12. 15:22
70/199 anonim válasza:
Folyton nekem kell levágni a lábkörmét, mert maga képtelen rá, pedig letud hajolni! Semmit nem tesz érte, hogy eltűnjön a sörhasa, csak siránkozik miatta. Egyébként meg nem vészes, ő kövérebbnek látja magát, mint amilyen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!