Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
Még mindig azt mondja, hogy szokik, a szokott helyett. 7 éve nem tudom megtanítani a szó helyes használatára.
Ennyi idő alatt egy gyerek már akár két nyelvet is eltud sajátítani teljes mértékben.
Minden héten megveszi az autósújságjait, és amíg olvassa nem lát, nem hall, nem érez. Ha bevonul vele a wc-re, akkor nekem kell rászólnom kb. 1 óra múlva, hogy ha nem jön ki azonnal, akkor betöröm az ajtót, és letaszítom a trónjáról!
Aztán persze mindenfelé szana szét hagyja az autós újságjait, és az ágy alá, a wc mellé mindenhová felstócolja!
Hogyha megkérdezem tőle, hogy ivott-e, letagadja, majd amikor megszondáztatom(megkérem, hogy leheljen rám), akkor már bevallja hogy :
Csk 2 sört!
A vicc az, hogy amikor vigyorogva szédelegve fátyolos tekintettel jön haza, ami szerencsére ritkán fordul elő, akkor is azt mondja, hogy csak 2 sört ivott, pedig az állapota eklég jelentős mértékben mást tükröz.
És persze ilyenkor mindig halálosan szerelmes belém, és nem tudna nélkülem élni:)
képes hónapokig ülni a putris szobájában, nem zavarja a koszos tányér benne a rohadt étellel... pedig volna ideje elpakolni! ha rákérdezek valamire, hogy miért nem csinálja, akkor csak a kifogások jönnek, mentegetőzik, mindent kimagyaráz ahelyett, hogy megcsinálná.
Ja, és ha mondok neki valami építő jellegű kritikát, akkor egyből visszatámad és felhozza ő is valamelyik hibámat.
Ezektől a falra tudnék mászni :S
Túlmozgása van, nem tud egy helyben ülni, nyugton maradni, rázza a lábát, piszkálja a kezeit, stb.. Nagyon hangosan beszél, és nagyon sokat.
Őt az zavarja hogy néha beszélek filmnézés közben, nem tudom szó nélkül hagyni a fent már leírt, számomra idegesítő dolgokat, könnyen megsértődöm, makacs vagyok, és sokszor pesszimista.
Felismertem még párat a többi válasznál, még írok:D Én is mindig megkérdezem, hogy kér-e kaját, amikor csinálok, ő nem....kérdem : tuti nem kérsz??? ő meg (felháborodva) mondtam már hogy nem!!... stb. És persze amikor kész, és enném, megenné az egészet... :) Én erről úgy szoktatom le, hogy elküldöm a fenébe, és egy falatot se kap. Azóta már többször meggondolja magát ^^
Ő is mindent összetúr, bele az ágyba ruhástól... Ahány ruhadarabot levesz, annyi felé dobja...
Aranyos, imádom :)
A wc-papírosról jutott eszembe:
Mi csak azért álltunk rá arra, hogy a WC-papírt a csésze mellett tartjuk egy kis szekrénykén (amit külön ezért vettünk), mert ha elhasználta a papírt, nemhogy nem hozott újat a helyéről a tartóra, hanem nem is szólt. Hiába mondtam neki el ezerszer, hogy legalább jelezze a problémát. Így számtalanszor ragadtam a fürdőben, mert nem volt papír. Néha olyan kínos szitukba keveredtem, hogy nem volt mit tenni: vettünk egy külön oda méretezett kis szekrényt, amiben csak papír van :)
Ezen kívül mindent szétszerel, de atomjaira, és aztán otthagyja, ahol a szerencsétlen eszköz kimúlt. Így volt a nappali asztalán egy hónapig egy molekulárisra szétműtött hifi, mert nekem ahhoz nem szabad nyúlnom, mert eltűnik valami, vagy valami kárt szenved szegény (attól nyilván nem, hogy egy hónapig ott veri az eső és szívja a nap, meg a macska ugrál benne, csak attól, hogy én port törlök körülötte).
Ezenkívül minden biszbaszt összeszed, ezeket nem szabad kidobnom, de szigorúan nem, mert azok bazi fontosak, de ilyenek, hogy csavaralátét, beazonosíthatatlan parafadarabok, csavarok, szegek, érdekes bizgentyűk, amik ránézésre valami pocsolyából kerültek a szebébe.
A vicc az, hogy aztán ezeket a marha fontos cuccokat nems zedi ki a zsebéből, én meg kimosom.
És a legtöbb ilyen bizgentyű elakasztja a mosógépet, ekkor jön az én hősöm, hogy ő mosógépet szerel, és kezdődik minden elöltől, hiszen fogja a mosógépet, és szétműti atomjaira a konyhaasztalon (a nappali asztala ugye foglalt)...
:D
25/N
(off: Ezen most meglepődtem.
"Mi csak azért álltunk rá arra, hogy a WC-papírt a csésze mellett tartjuk egy kis szekrénykén (amit külön ezért vettünk), mert ha elhasználta a papírt, nemhogy nem hozott újat a helyéről a tartóra, hanem nem is szólt."
Nálunk eleve a wc-ben van felhalmozva a papír. Azt gondoltam, hogy ez mindenkinél így van. Mégis hol kéne lennie a wc papírnak, ha nem a wc-ben?! Oo
Én sem mászkálnék vissza egy guriga papírral, pedig nőből vagyok.)
16:52
Nekünk eddig a fürdőben volt a papír, az ottani fürdőszobaszekrényben, a wc-helyiség sajna iszonyat pici, a belmagassága is alacsony. Sajnos beletelt egy időbe, mire találtunk pont oda elférő, még nem zavaró méretű szekrényt, amit szakemberrel sarokra igazíttattunk, sajna nem nagyon tudom elmagyarázni, de egy cső miatt problémás volt ezt is odatenni. Először a falra tettük, de nagyon belevertük magunkat, így lekerült a földre, még elférünk tőle a wc-n, szerencsére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!