Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
Km-re pontosan kell lecserélni az autóban a motorolajat, különben vége lesz az autónak.
Tudom, ezek már nem napi szinten jönnek elő, de akkor is idegesítőek.
olyan viccesek, jókat nevettem:)
ami engem tud "idegesíteni":
- amióta megszületett mindig aludt délután, nos ez azóta se változott, neki minimum másfél óra alvás kell, aztán közli h egy óra múlva mindenképp ébresszem, direkt még hagyom, hogy negyed órát aludjon, felkeltem szépen, de duzzog és alig kel ki az ágyból
- ps3 mániás, aztán ha nekem nincs kedvem játszani, közli, hogy unalmas vagyok, ha meg játszok, de nehezebben jutok el egy adott pontig, mint ő és nehezebben jövök rá a dolgokra, közli, hogy buta vagyok ehhez
- hiába van ugyanakkora távolságra az adott tárgytól, tőlem kéri, ha meg nem vagyok hajlandó felkelni miatta, nyafog h naaaaa adjam már oda/hozzak már inni/kapcsoljam le a villanyt...stb.
- mikor megyek hozzá (nem élünk együtt) rendszerint én ágyazok be neki mert ő erre nemigen képes...aztán ha egyszer-egyszer nem teszem meg, közli h erre se gondolok?milyen lusta vagyok:D
- soha semmilyen film nem jó neki, nem lehet semmit megnézni vele
- lehetetlen megmagyarázni neki bármit, mert ha ő úgy gondolja, hogy nem úgy van, akkor ha kést döfnék bele...akkor sem tudnám meggyőzni:S:D
- anyuja előtt mindig közli, hogy én hagytam ezt ott, én csináltam amazt...mindig vmi apróságban hazudozik és rám fogja (még jó h anyuja ismeri:D)
- állandóan csörög a telefonja, mindig keresik, mindig van valaki, aki átjön hozzá...és sose küldené el őket, fel se veszi a telót, összehazudozik mindent, de az istenért nem mondaná, hogy nem érek rá...ha meg mégis akkor azt mondja h barátnőzök, aztán nem foglalkozik velem mer csak alszik:D
- mindig dagizik meg közli, hogy buta vagyok, mert tudja, hogy ezzel felhúzom magam, és imádja, ha mérges vagyok...olyankor mindig csókot akar adni, és marhára élvezi, hogy rendszerint elküldöm egy melegebb éghajlatra:D
amit tudok, hogy idegesíti velem kapcsban:
- tv-zés közben mindig jár a szám
- túl hangosan hallgatom a tv-t (multkor is szemét voltam, mert délben tvztem, de ő még aludni akart és így nem tudott...amúgy már simán aludt legalább 11 órát egyhuzamba)
- iszonyat béna tudok lenni, leverek mindent, elesek mindenben, plusz mindig kinyomom a szemét vagy megütöm a száját valahogy...
hirtelen ennyi jutott eszembe és ennyiről tudok:)
22L
A konyhafiókból állandóan eltűnnek a zöldséghámozó kések. És ki hinné, de mindig a garázsban találok rá valamelyikre, odavágva az olajos koszba, kicsorbítva.
Ha rákérdezek, letagadja még a Napot is az égről, hogy ő aztán nem tudja hogy került oda.
Legutóbb a drága konyhai Fiskars ollót láttam meg a garázsban a barkácsasztalán. Valamit feszegetett vele, mivel már normál használatra alkalmatlan. Direkt rákérdeztem, hogy tudja-e hol az olló. Alamuszi pofával vágta rá, hogy hát ő azt nem tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!