Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
161/199 anonim válasza:
az én barátnőm ha főz, mindent összeken. Mindent melléönt, kiborít, tiszta disznóól a konyha. Igaz utána el is takarít, de sosem fér a fejembe, h miért nem lehet eleve odafigyelve csinálni? Bár ő egy kanál sót is csak úgy képes odébb vinni, h lehullik belőle, olyan szétszórt...Mondom ezt én férfi fejjel...
162/199 anonim válasza:
161-es, te nem velem jársz? :D
163/199 anonim válasza:
Köszi! akkorákat nevettem! :-)))
164/199 anonim válasza:
A fogkeféjével előbb az autó alkatrészeit mossa,aztán benzinnel fertőtleníti és újra fogat mos vele.A kiegyenlítőtartállyal fürdik,a karburátor az ágyban(néha köztünk)alszik,gumik,motorháztető,önindító és generátor veszi körül az ágyat,illetve az enyhe benzinszag állandó,a szobában az ágy mellett alvó mocik miatt.DE!Hozzátenném,ez nem baj,nő létemre ugyanilyen beteg vagyok.A gond akkor kezdődik,mikor az autóval több időt tölt(ene)mint velem,akkor berágok és meglépek az én masinámhoz...
165/199 anonim válasza:
164-es: ez komoly? Nagyon durva...
166/199 anonim válasza:
Hozzáteszem,apróságok azért akadnak.A wc-deszkát elnézem,bár nem örülök,hogy fogdosni kell,így mindig csípnem kell egy darab papírt és azzal hajtom le.Viszonylag rend van,mos,takarít,el is mosogat,viszont a világon mindent kanállal eszik,még a spagettit(!)is.Engem nem zavar,csak szokatlan...A cigiről leszokott kérésemre,így nagyon már nem zavarnak a dolgok,max a túlzásba vitt szerelés(ha engem nem von bele)Persze,velem sem könnyű,látom az arcán néha,hogy nem őszinte a mosolya mikor arra kérem,hogy ne üljünk le a borzasztó koszos kisvonaton a büdös bácsi közelébe sem,illetve hogy ha nem muszáj,csak legfelül kapaszkodjon,míg én zsepivel fogom a korlátot(én meg a másik véglet vagyok...:D)És valahogy azt sem nézem jó szemmel,mikor a rágóját kiveszi evés előtt és mindenféle koszos helyekre meg a dzsuvás telefonra ragasztja,utána meg visszaveszi minden gond nélkül...De ezekkel együtt is imádom,tudom,nekem is rengeteg hülye heppem van :D
167/199 anonim válasza:
Teljességgel komoly,bár annyi mondom,hogy én is ilyen gépbeteg vagyok...De gondoltam megosztom,a normális embereknek biztosan érdekes:)
168/199 anonim válasza:
161! Vagy velem? :D Estefelé sütöttem, párom rakott rendet, nagy szitkok közepette. Sajnos én is képes vagyok felfordítani az egész konyhát.
169/199 anonim válasza:
Én azt utálom, hogy nem tisztel, nem figyel rám eléggé. Ha pl. küldök neki sms-t vagy mail-t, akkor csak másnap válaszol.Pedig tudja, hogy nagyon várom:-(
170/199 anonim válasza:
Mikor nézünk egy filmet a tv-ben és reklám jön akkor folyamatosan kapcsolgatja össze vissza, ettől őrületbe kerget, sokszor birkózunk a távirányítóért. :)
Este mikor haza ér a munkából a koszos cuccait a fotelra dobja, mint, hogy kivinné a szennyes tartóba.
Ha megyünk valahova és előtte megy fürödni mindig azt mondja, hogy 20 perc és jövök, aha persze.... majd 1 óra múlva, legtöbb esetben el is késünk.
Ha mellettem pukizik, szerencsére már majdnem sikeresen leszoktattam róla, hogy legalább mennyen egy picit távolabb.
Ha rajta múlva télen 2 hetente lenne szellőztetve.
Na, de ezek ellenére szuper a kapcsolatunk. Nekem is vannak persze hülye szokásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!