Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
 151/199 anonim ***** válasza:
100%

Késik. Ha azt akarom, hogy 7-re érjen hozzám, 4-kor szólni kell neki, hogy fél 6-ra jöjjön. Végül is már kiismertem :)

Írtok itt 1-2 durvábbat, na én az ilyeneket már az elején csírájában elfojtottam :P

Az ő hülyesége, hogy az zavarja, ha a másik eszik vagy iszik, amikor ő nem, és a "csámcsogás", nyelés hangjai idegesítik. (még kulturált mértékben is)

De komolyan nem zavarjuk egymást, mert ami tényleg zavaró volt, azt sikerült megbeszélni és megszüntetni.

2012. febr. 21. 23:11
 152/199 anonim ***** válasza:
100%

"film nézés közben reklám alatt elkapcsolja a tv-t"

Ez nálunk is van. (Meg az, hogy ha keres valami műsort, olyan gyorsan megy a csatornákon, hogy azt se lehet látni, hol mi megy. Ha szólnék, hogy engem valamelyik érdekelne, már 5 csatornával túlhajtotta.) Persze mire visszakapcsolja, már megy a film megint :S De ebből én nem csinálok nagy ügyet, ha kell, birkózok is a távirányítóért :D

2012. febr. 21. 23:14
 153/199 anonim ***** válasza:
100%
Az én barátnőm pl tusolás előtt mindig neki áll rajtam pattanást keresgélni és ha talál folyton azt nyomkodja. :)
2012. febr. 21. 23:28
 154/199 anonim ***** válasza:
84%
nnagyon jók!:)
2012. febr. 22. 00:30
 155/199 anonim ***** válasza:
100%

megírja az smst és elfelejti elküldeni, csak órák múlva veszi észre.

Én mindig megvárnám a film kezdetét a chipsszel, de ő addigra felfalta a fele zacskót és nem marad a filmezésre

2012. febr. 22. 10:48
 156/199 anonim ***** válasza:
98%

A vőlegényemnek "gombfóbiája" van. Az ágyneműt úgy kell begombolni, hogy befelé legyenek, ezt mindig leellenőrzi. Azokon a ruháimon, amiken gomb volt, túl kellett adnom, vagy levágni róla. Legjobban azok a felsők idegesítik, amiken egy-két nagy díszgomb van. A nadrágon és az ingen (a sajátján, én nem hordhatok inget) szerencsére elviseli. Egy gombos felsőben meg se ölelhetem, mert ha hozzáér, már minden baja van.

Szeret kísérletezni is, és a mosdót, kádat mindig összedisznózva hagyja. Az asztalon persze egy darab morzsát is kiszúr (nem túlzok, tényleg), és hisztizik, hogy nem volt letörölve.

Nem borotválkozik minden nap, így jól megerősödik a borostája, nehezen viszi a penge, húzza, és nyíg miatta. Emiatt a borotvafej is hamar tönkremegy, ami persze a gyártó hibája.

A mogyorókrémet egy-két nap alatt bepuszilja, mert egy jó nagy kanállal belemászik, és elnyalogatja. Régebben kisbabának való tejport is vett e célból, azt kanalazgatta.

Általában ha beszélek hozzá, megkérem valamire, csak a "duruzsolást", mint háttérzajt hallja. Ha később számonkérem, csak néz. Aztán az az indok, hogy épp csinált valamit (ha csak bambul, akkor is, mert gondolkozott, számolt épp).

Mindent megígér, aztán jó esetben pár héten, hónapon belül teljesíti is (de van, amit 3 éve húz). Ha megunom a várakozást, hogy állandóan szólongatom érte, és inkább megcsináltatom mással, pl. apukámmal, munkatárssal, akkor persze vérig van sértve, hogy ő azt meg akarta csinálni, és ezzel lejáratom őt, mert azt hiszik, ügyetlen.

De azért nagyon szeretem, és többségében jól kijövünk :) Ő is sorolhatná, mit nem bír bennem, pl. este nem tudok úgy elaludni, hogy ne bújjak hozzá egy kicsit.

2012. febr. 22. 13:16
 157/199 anonim ***** válasza:
92%
Azt mondja, hogy elmegy gyorsan zuhanyozni, aztán 1-1,5 óra múlva viszont látom. Ha megkérdezem, hogy mégis mit csinált ennyi ideig, akkor azt mondja, hogy semmit. Plusz amikor leülünk enni, én már a desszertnél járok, ő még akkor fejezi be a levest :D Iszonyat lassan eszik, főleg, ha közben megy valami érdekes a TV-ben, akkor átmegy a lassítottnál is lassítottabb felvételbe. Egyszer megszámoltam, és valami 60 valahányszor rágott meg egy falat kaját :D:D
2012. márc. 9. 18:25
 158/199 anonim ***** válasza:
100%

Ruhástúl ráfekszik az ágyra, ettől kivagyok. A metrón ült azzal a farmeres seggel amit most a tiszta lepedőhöz dörgöl!!!

A WC deszka dolgot sosem értettem. Én mindig az egészet lehajtom amikor végeztem, majd amikor újra megyek wcre, a tetejét felhajtom. Ha ő az egészet felhatjva hagyja, akkor egyet lehajtok mielőtt ráülök. Egyet fel vagy egyet le, nekem mindegy :D

2012. márc. 9. 19:25
 159/199 anonim ***** válasza:
100%

Ha meglát egy bekapcsolt TV-t, megáll előtte és nézi, de akár órákig. Állva. Mindig várja hogy most mi fog történni. Egyszer lement zsepiért, ahol a lakótársa nézte a tvt, mire visszajött már 2 órája aludtam (persze felébresztett mert nem érzékelte hogy 2 óra eltelt) :D Olyankor hibernál, vagy nem tudom, 5 év alatt nem jöttem rá...

Ennek nagy előnye: Ha nem akarok épp vele lenni, benyomom a tvt és nem szólok hozzá, észre sem veszi. :D

Bennem idegesítő: 1. Ha valamiért haragszom, addig ingerlem és cseszegetem, amíg mindketten sírni nem akarunk... nem tudok túllépni. 2. Nem akarom hogy lásson csokit enni, de mikor nem figyel, megeszem fél táblát. (Ez engem idegesít, nem őt :D)

2012. márc. 9. 19:31
 160/199 anonim ***** válasza:
100%
ma megkértem hogy mivel ő van a szobában a gyerekkel, én mosogatok, dobja már ki az ajtó elé a fotelről a baba szennyesét, egyszer csak hallom hogy túl nagyokat puffan az a pár gyerekruha, kinézek és a földön hevert 20vállfa kabátokkal, néhány pléd,ugyanis kirámolta a gardrób harmadát, mert szerinte ezt kértem. Amikor megkérdeztem hogy nem tűnt-e furcsának a kérés, azt mondta, nem gondolkozott rajta. Kb minden mondanivalómat így raktározza el és dolgozza fel:-)))
2012. márc. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!