Szerintetek rossz ha féltékeny vagyok a férjemre? 25/N
A 4 éves kislányunk sokkal jobban szereti az apját mint engem, pedig én is megteszek érte mindent.
Sokszor akar velünk aludni de akkor is az apjához bújik, a saját ágyában meg csak úgy tud elaludni ha adok neki egy polót apától és azzal alszik.
Nekem ritkán rajzol valamit, de apának majdnem mindennap.
Kicsit azért rosszul esik nekem ,hogy sokkal jobban szereti apát mint engem.
Lehet, hogy most apás de attól ugyan úgy szeret téged is. Én is ilyen voltam. :)
13/F
Talàn azért is lehet, mert elõfordùlhat, hogy te szigorùbb vagy vele.Az apàt ritkàbban làtja, és persze gondolom mindent megenged neki.
Téged is szeret, de az igaz minket anyàkat érzékenyen érint az ilyen eset.
21:27 Ebben van igazsag. A lanyom mindig apas volt, es mar kicsi koraban az apukat valasztotta parjaul, aztan ahogy nott, mar megalkudott, es mar csak hasonlot keresett, de inkabb a tulajdonsaga volt az, es nem a kulso.
Fogadd el, es orulj veluk egyutt, es szeresd oket onzetlenul, amikor nem varsz, csak adsz!
21:27
Néha tényleg olyan mintha a kislányom és a férjem egy szerelmes pár lenne. :D
21:27- es vagyok
Egyébként megnyugtatlak majd ha jönnek az ovis és iskolás szerelmek egészen meg fog változni a kapcsolata veled és az apjával is. Elvégre a női "praktikákra" tőled lesz kíváncsi.
22:27
Már nagyon várom azt az időszakot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!