Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/199 anonim ***** válasza:
100%

a kedvencem az, amikor a koszos zoknit összegombócolja, és úgy dobálja szét a lakásban. borotválkozás és hajvágás után minden tiszta szőr/haj (pedig ő feltakarított...)

jáááááááááááj néha már nagyon nem bírom XD

2011. jan. 12. 18:54
 102/199 anonim ***** válasza:
95%

szétröhögtem magam! :D

a telefonos dolog nekem is nagy bűnöm, pedig sokkal később kelek mint ő, de azért be van állítva 7re, és ott csörömpöl vagy 8ig. ezt minden este, mikor hazajön, a szememre hányja.

és ami még az ő bűne: nem bír szex nélkül élni, szerintem ha nem lenne más dolga, egész nap csak gyűrné velem a lepedőt :D nekem nincsenek akkora igényeim, szóval iszonyatosan meg tud sértődni, ha kihúzom magam a házastársi kötelezettségek alól :D

a másik kardinális kérdés a ruhák elpakolása. felőle ott rohadhatna 2 hétig a szárítón, de mivel gyakrabban mosok, ezért szólok neki, h pakolja el. ilyenkor még ő van megsértődve, h ezt miért nem én csinálom.

nos, ilyenkor elegánsan bevágom a szekrénybe egy halomba mindet, aztán majd válogassa ki :D

amúgy jól megvagyunk :D

a kanapés :D

2011. jan. 12. 19:04
 103/199 anonim ***** válasza:
100%

Rendmániás, tisztaságmániás.

Rendmániás olyan szinten, hogy ha felrúgom a szőnyeg szélét egy cseppet akkor már azt mondja, hogy "rendetlenség van", Ezen kívül állandóan takarít, kezet mos, tusol (olyan is van napi 3:D), olyan szinten, hogy a nadrágot pl. nem lehet a blúzra tenni a széken mert egyik több baktériumot tartalmaz:D

igazából ezeket a bogarait is szeretem az én drágámban:D

2o-L

2011. jan. 12. 23:08
 104/199 anonim ***** válasza:
92%
Nekem nincsenek olyan problémáim, hogy szőrszálak, széthajigált dolgok, bűz...nem tudom honnan szedi ezt a precízséget, néha úgy érzem én vagyok a "férfi" ilyen téren. nekem jól van a házi ruhám és nadrágom a széken és nem leszek depressziós ha a szőnyeg fel van hajtva...:D
2011. jan. 12. 23:12
 105/199 anonim ***** válasza:
98%
Fél a baciktól. De ennek előnye is van, hiszen én is jobban odafigyelek dolgokra és így osztozunk a takarításon is.
2011. jan. 12. 23:54
 106/199 anonim ***** válasza:
100%

Még eszembe jutott valami. A szekrényében összedúrja a ruhákat és meg van sértődve, hogy miért nem teszem rendbe. Amikor meg olyan igazi nagy szekrény átpakolást csinálunk, kijelenti, hogy az ő ruhás szekrényét ő maga tartja rendben és 2 hét múlva sipákol, hogy miért nem raktam rendbe :)

Nem hajlandó megágyazni és beágyazni. Szerintem attól fél, hogy mumus van az ágynemű tartóban.

WC fedél nem téma. Mindketten lehajtjuk a fedelét magunk után.

Mondok jót is: mindent meg tud csinálni a ház körül és nagyon jól főz. Mindig azt nézi, hogy kettőnknek jobb legyen.

2011. jan. 13. 08:06
 107/199 anonim ***** válasza:
100%
Vacsora után nem mos fogat, henem inkább szívja a fogát, "cücög", amitől baromi ideges leszek.
2011. jan. 13. 09:11
 108/199 A kérdező kommentje:
Annyira jók,írjatok még!
2011. jan. 13. 09:33
 109/199 anonim ***** válasza:
100%

Tegnap este beszéltek a híradóban a H1N1 vírus felbukkanásáról, ami az én drágámnak egész éjjeles alvatlanságot okozott. Izzadott is, mint a ló, pedig nem volt meleg. (Ő a hypochonder, akiről már írtam)

Ja és a halálról nem lehet vele beszélni, mert retteg tőle, inkább faképnél hagy, ha megemlítem!

2011. jan. 13. 10:32
 110/199 anonim ***** válasza:
100%
1 hét múlva bányássza elő a hátizsákjából az éthordó edényt, amibe én kaját pakolok neki, és addigra mire előkerül a táskából, mindig van egy falat maradék, és így már tuti új élőlény található benne.
2011. jan. 13. 10:55
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!