Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
a kedvencem az, amikor a koszos zoknit összegombócolja, és úgy dobálja szét a lakásban. borotválkozás és hajvágás után minden tiszta szőr/haj (pedig ő feltakarított...)
jáááááááááááj néha már nagyon nem bírom XD
szétröhögtem magam! :D
a telefonos dolog nekem is nagy bűnöm, pedig sokkal később kelek mint ő, de azért be van állítva 7re, és ott csörömpöl vagy 8ig. ezt minden este, mikor hazajön, a szememre hányja.
és ami még az ő bűne: nem bír szex nélkül élni, szerintem ha nem lenne más dolga, egész nap csak gyűrné velem a lepedőt :D nekem nincsenek akkora igényeim, szóval iszonyatosan meg tud sértődni, ha kihúzom magam a házastársi kötelezettségek alól :D
a másik kardinális kérdés a ruhák elpakolása. felőle ott rohadhatna 2 hétig a szárítón, de mivel gyakrabban mosok, ezért szólok neki, h pakolja el. ilyenkor még ő van megsértődve, h ezt miért nem én csinálom.
nos, ilyenkor elegánsan bevágom a szekrénybe egy halomba mindet, aztán majd válogassa ki :D
amúgy jól megvagyunk :D
a kanapés :D
Rendmániás, tisztaságmániás.
Rendmániás olyan szinten, hogy ha felrúgom a szőnyeg szélét egy cseppet akkor már azt mondja, hogy "rendetlenség van", Ezen kívül állandóan takarít, kezet mos, tusol (olyan is van napi 3:D), olyan szinten, hogy a nadrágot pl. nem lehet a blúzra tenni a széken mert egyik több baktériumot tartalmaz:D
igazából ezeket a bogarait is szeretem az én drágámban:D
2o-L
Még eszembe jutott valami. A szekrényében összedúrja a ruhákat és meg van sértődve, hogy miért nem teszem rendbe. Amikor meg olyan igazi nagy szekrény átpakolást csinálunk, kijelenti, hogy az ő ruhás szekrényét ő maga tartja rendben és 2 hét múlva sipákol, hogy miért nem raktam rendbe :)
Nem hajlandó megágyazni és beágyazni. Szerintem attól fél, hogy mumus van az ágynemű tartóban.
WC fedél nem téma. Mindketten lehajtjuk a fedelét magunk után.
Mondok jót is: mindent meg tud csinálni a ház körül és nagyon jól főz. Mindig azt nézi, hogy kettőnknek jobb legyen.
Tegnap este beszéltek a híradóban a H1N1 vírus felbukkanásáról, ami az én drágámnak egész éjjeles alvatlanságot okozott. Izzadott is, mint a ló, pedig nem volt meleg. (Ő a hypochonder, akiről már írtam)
Ja és a halálról nem lehet vele beszélni, mert retteg tőle, inkább faképnél hagy, ha megemlítem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!