Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/199 anonim ***** válasza:
77%

A WC papír tartó csak elodázza a gondot, elvégre azt is fel kell tölteni egyszer, de akkor 10 gurigával. :)

Az ilyen gondokra tökéletes a külön WC és fürdőszoba, ha van rá lehetőség. Mindenki a sajátjáért felel. Előbb-utóbb az is kénytelen új papírt, új tusfürdőt, új törölközőt betenni, aki mindig hanyagolja az ilyesmit, különben nem lesz mivel...

Az olvasottak után alig értem, hogy ti nők hogy tudjátok elviselni a férfiakat. :)

2011. jan. 12. 16:56
 92/199 anonim ***** válasza:
98%
Hm, hát nálunk nincs szekrény. (1 vagy több) 12-es csomag, sarokba berak, kinyit, ha kell, kivesz :)
2011. jan. 12. 17:04
 93/199 anonim ***** válasza:
86%
17:04 mi azt nem találtuk túl gusztának, a wc mellett lett volna hely, de ízlésesebbnek tartottuk, ha odafaragunk egy szekrényt, ez van... :)
2011. jan. 12. 17:11
 94/199 anonim ***** válasza:
93%

Néha lusta kifújni az orrát és szívja. A második szívásnál agyvérzést kapok :D Amúgy semmi más.

A wctető lehajtásról annyit, hogy az egész túl van misztifikálva. Ha a nőket zavarja az, hogy nincs lehajtva akkor a férfiakat meg zavarhatja az, ha le van hajtva. Nálunk ebből nincs vita.

2011. jan. 12. 17:30
 95/199 anonim ***** válasza:
95%

17:30

Egyetértek wc-fedél ügyben. A múltkor egy másik kérdésnél, ahol erről volt szó, ezért a véleményért a sárga földig le lettem pontozva, de lám, nem vagyok egyedül ezzel a logikával, nő létemre sem :) Nálunk sem téma. Én lehajtom, párom meg fel. Kész.

2011. jan. 12. 17:34
 96/199 anonim ***** válasza:
95%
Csatlakozom a WC fedél témához. Engem ez sosem érdekelt.
2011. jan. 12. 17:43
 97/199 anonim ***** válasza:
100%

Folyton az ágyban rágcsál és teleszórja mindennel. Ott is kell főzeléket enni meg inni is így legalább 2 naponta át kell húzni az ágyat. A földre rakja a poharát, ami persze tele van és tuti, hogy kirúgja. Soha nem néz körül, hogy hová ül le, legtöbbször az ágyra rakja az ételt és mindig beleül...Rágja a körmét, a kezén nem látszik, de idegesít ahogy pattog a fogai között a körme. Rengeteg mosogatnivalót csinál és csak ritkán segít be. Ha evett mindig marad egy fél disznó a szája szélén és úgy akar puszit adni, hogy megköszönje :D

Állandóan mosni akar, még akkor is, ha össz-vissz 2 darab szennyesruha van a lakásban. Nem csak a levest szürcsöli hanem a rendes darabos ételt is, hogy is mondjam, beszívja a szájába :D Én meg égek miatta vagy éppen nem hallom a filmet, amit nézünk...

Hát most így ennyi, de gondolom ő is csomó mindent fel tudna sorolni rólam. Így szeretjük egymást (:

2011. jan. 12. 17:45
 98/199 tetris ***** válasza:
90%
Ő MINDENKINÉL OKOSABB!!!!!!!MINDENT JOBBAN TUD!!!
2011. jan. 12. 18:08
 99/199 anonim ***** válasza:
100%
Ha hazaérünk valahonnan, az első dolga az, hogy rögtön meztelenre, vagy alsógatyára vetkőzik, és úgy rohangál a lakásban. A zuhanyzás végén nem mossa le magáról a habot, kilép a szőnyegre, és csodálkozva bámulja magát a tükörben, hogy mitől lehet az egész teste habos, majd mikor már minden lefolyt a szőnyegre, földre, megtörölközik. Nem hajlandó pohárból inni, csak üvegből, mindig megkezd egy üveget, lerakja valahol a lakásban, persze legközelebb nem emlékszik, ezért egy másikat is megkezd, és így tovább, az egész lakás tele van félig megkezdett vizes üvegekkel. A koszos ruháit a hálószobában egy sarokba dobálta, hatalmas kupac ruha gyűlt össze, míg nem én odaraktam egy díszpárnát a macskáknak, azt hittem ez majd hatni fog, de azóta egy másik sarokba dobálja. :-)
2011. jan. 12. 18:34
 100/199 anonim ***** válasza:
80%
Igazából nincs ilyen szokása:) Vagy ha van is, az közös rossz szokás, úgyhogy jó elvagyunk:)
2011. jan. 12. 18:47
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!