Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
 191/199 anonim ***** válasza:
95%

Ferjem, ha friss a kenyer,mindig leszel egy cirka negyed kilos darabot, mert ugy szereti a sarkat.Ha kolbasz van a hutoben , mondjuk paprikas krumplihoz, addig harap bele, hogy nem marad, csak egy 5 cm darab.

Hangoztatja, hogy nem edesszaju, de ha sutok egy 20 szeletes sutit, abbol 16 szeletet o eszik meg, az ures talcat letakarva otthagyja. Megjegyzem, van 3 gyerekunk is .

Ugy borotvalkozik, mint egy sello,a mosdo, a csempe, a csap tele van borotvahabos sortekkel.

A WC papir gurigan hagy 1 kockat, mert akkor nem nala fogyott el, nem neki kell cserelni.

A legkisebbunkre szinte mindig forditva adja ra a bodyt, nem tunik fel neki, hogy az eleje a gyerek allaig er, hatul viszont lapockaig dekoltalt, a popsijanal pedig tangaszeru…

Az elmult 15 evben mindezekert mar nem is szolok, bar neha nem oszinte a mosolyom, ha meglatom, mit muvelt.

2012. júl. 5. 06:36
 192/199 anonim ***** válasza:
100%

-Ha végez az evéssel a tányérját elöbliti és bennehagyja a mosogatóba én meg 2 perc mulva ugy is elmosom de mindig azt mondja hogy bele fog száradni(nem neki kell elmosni:D)

-tépkedi a börkeményedését a kezén(Na ettöl hülyét tudok kapni)

-Elkezdünk egy filmet nézni fél óra mulva rájön hogy ez neki nem tetszik igy elkapcsolja,reklámnál szintugy és kb 20 perc mulva kapcsolja vissza addigra már jo sok jelenet kimarad belöle!

-Mindig hagy egy vagy két falatot a tányérján amit nem bir megenni inkább kiadja a kutyának

-Van egy szoba amit nem használunk csak az ö ruhái meg cuccai vannak ott mindig tertitve a ruháival a kanapé én meg megyek szaglászom hogy meiket használta mert nem képes kirakni a szennyesbe ha kimosom utánna mindig egyböl keresi!

-Gatyába meg gumicsizmába van kint az udvaron

-9-10-ig szokott géoezni de én akkor már flig alszok majd bejön a szobába és közli velem hogy vele nem foglalkozok

-Leül enni persze mindent elé rakok és amikor pont leültem közli hogy inni nem is kapott,amikor magamtól teszem oda akkor általába nem kell neki:D

Nagyjából ennyi:D

2012. júl. 5. 08:06
 193/199 anonim ***** válasza:
100%

Annyira jót röhögtem az eddigiken :-).

Az enyém:

- mindig akkor jut eszébe szarni, mikor én mennék fürödni, vagy fogatmosni stb

- egy hónap után hozza haza a kajás dobozokat totál berothatdva és nem érti mi ezzel a gond

- atom borostásan dörzsölgeti az állát a nyakamhoz és nem érti ez miért zavar engem...javasoltam hogy demonstrálom egy körömkefével

- köldök és terheshas fóbiája van, azt képzeli hogy egyszercsak kidurran a terhes nők hasa

- nem érti a szennyeskosár fogalmát, a szoba sarkában tárolja a szennyest

- végig pihizi az egész hétvégét, képes 12-kor felkelni reggelizni, utána visszafeküdni és 7-ig aludni, akár a 40 fokban is

- böfög, horkol

- fizikailag rosszul van bármitől, amiben betegségről van szó

- úgy vezet, mint egy állat és levillog mindenkit /saját állítása szerint a lézerkardjával lő

- nem érti miért érzem magam rosszul az anyósülésben, miközben ő száguldzik, szerinte nem bízok meg benne

- az öreg mások álltal remek kondícióban tartott autót leamortizálta egy év alatt. 10 évig az előző tulaj tip top állapotban tartotta

- vekkert beállítja 6.30-ra, de csak 9-kor kel fel én meg 10 percenként ébredk fel

- atom hisztizik, viszont ha én borulok ki sokkal nagyobb dolgokon, akkor én meg higgedjak le

- hiszi alatt pl képes kidobálni mindent a szekrényből és nem érti mi ezzel a gond...miért érzem magam én és a kutya is szarul ettől

- utálom mikor fogdos, mikor semmi kedvem a szexhez, vagy poénosan "invitál" az együttlétre, mikor nekem ez az 1000-dik dolog ami eszembe jutn aaz adott helyzetben

- hipochonder, általán a legtutibb, hogy infarktusa lesz, vagy agyvérzése, vagy agydaganata...ha megvágra magát, akkor majd elvérzik

2012. júl. 5. 11:23
 194/199 anonim ***** válasza:
100%

Mióta rájött, hogy undorodom tőle minden alkalommal elöttem jó látványosan mutogatva s magyarázva rakja be a kontaktlecséjét.

Az elején bármilyen ételt krdeztem Szereted ..-kaját? Óh persze, ő bármit megeszik. Majd mikor megfőztem közölte....de most nem kívánom/már ettem vajas kenyerek Képes lenne 1kg bevágni egy nap alatt majd utánna nap közli miért nem főztem.

Perverz módjára mutogatja a levált körömhelyét úton útfélen illetve egyéb sebeit.

ááá a legjobb: Kirakja magának szertartásosan a hatalmas adag kaját majd a fél liter italt mikor is kértem etesse meg a 3 évesünket. A gyerekről minden alkalommal megfeletkezik! Majd a gyerek lévén éhes amíg ő a pohárért ment szépen elkezdi enni az övét végül egytányérból esznek mégis ott maradt a fele.

2012. júl. 5. 17:24
 195/199 anonim ***** válasza:
100%
Kiakaszt, hogy válogat és finnyás. Egy falatnak mindig maradnia kell a tányéron....
2012. júl. 6. 12:47
 196/199 anonim ***** válasza:
100%
:)
2012. szept. 10. 15:31
 197/199 anonim ***** válasza:
100%

Közben eltelt 1,5 év...mióta kiírtad a kérdést, új párom lett, s már az ő szokásai is zavarnak..

Pl:

-Úgy eszik, hogy teljesen a tányér fölé hajol, ahelyett, hogy a szájához emelné az ételt a villával.

-piszmog órákig, lassú, lomha, kényelmes

-ennek ellenére idiótán vezet..azt mondja a GPS előrejelzi neki a kanyarokat, stb...(ja, de a bokorból kiugró szarvast, az út mellett haladó részeg biciklist aligha)

-nem tetszik a testbeszéde,

-idegesít, hogy hangosan beszél, és olyan közel jön hozzám, hogy majd belesüketülök

-kioktat sok mindenben

-böfög állandóan, meg fingik előttem...

-ha a segítségét kérem valamiben, nem pattan azonnal, hanem elmagyarázza nekem, hogy hogyan kell megcsinálni

-folyton a betegségéről beszél

-órákig eszik, amíg én várok rá

-tök rövid haja van, de állandóan azzal fáraszt, hogy mennyi ideig tart neki azt megmosni

-folyton egészségtelen dolgokat töm magába, ami miatt nem jó az emésztése, a lehelete...ez nagyon zavaró

2012. szept. 19. 14:49
 198/199 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan megeszi, beleeszik, megtaoizza azt az ételt ami NEM AZ ÖVÉ. Bármi amit aká én, tesóm, anyu vesz ő beleeszik hiába szólunk rá ezerszer milyen tahó, ja nem tudtam azt mondja. Akár a gyereknek veszek egy zacskó chipset vagy kukoricát, üditőt, tortát mindenbe.
2012. szept. 22. 13:56
 199/199 anonim válasza:
Èrdekesnek tartom, hogy szinte csak a nők panaszkodnak itt. Talàn a fèrfiak vagy nem èrdekli semmi, vagy nem vagyunk idegesítőek. Engem az idegesít a baràtomban hogy őt nem idegesíti semmi. Hehehe
2019. dec. 2. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!