Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
 181/199 anonim ***** válasza:
100%

Szamomra a legidegesitobb, hogy keptelen a szombat reggeli lustizasra. En orakig kejelgek meg az agyban tok meztelenul, o meg mar reg feloltozve ul a gep elott, szivja a cigijet, es kortyolgatja a kavejat. Nem ertem miert nem bir vizszintesben maradni legalabb 10percig.

A tevekapcsolgatas nala is altalanos, nezunk egy filmet, reklam, elkapcsol, ekkezdjuk azt nezni, megfeledkezunk a masikrol, es csak a reklamnal kapcsolunk vissza.

Arrol almodni sem merek, hogy egyszer nalam van a taviranyito. Nezzuk, amit akarok, de a taviranyito az ove.

Mondjuk ez nem az o hibaja, de szerencsetlen MINDIG megfazik, ha telen ket percre kinyitom az ablakot. Szelloztetni viszont muszaj, mert cigizik.

Amugy imadom:)

2012. ápr. 11. 18:36
 182/199 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom is számítógépfüggő, aztán meg amikor nála vagyok hisztizik hogy neki fáj a szeme:S

a számítógépezésen kívül meg nem csinál semmit, csak alszik, eszik, meg wc-re jár.

kissé szánalmas, nem tudom h hogy lehet így élni

2012. ápr. 11. 18:41
 183/199 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jókat röhögtem! Azért egy két embert nem irigylek, meg nem is értem hogy mit esznek a párjukon, annyi rosszat leírnak róla. Szóval az enyém egy angyal a nagy többséghez képest. Egyetlen dolga idegesítő, hogy szipog evés közben és nem veszi észre. Csak évek múltával tettem szóvá, és nagyot nézett, hogy ő ezt nem tudta. De becsületére legyen mondva azóta mindig figyel. A másik dolog inkább vicces, ha olvasok, figyelmeztet, hogy ne nyissam ki a könyvet tovább mint 90 fok, nehogy maradandó károsodást szenvedjen szegény könyv. Amúgy egy cukipasi, szerintem ő jóval hosszabb listát tudna rólam írni.
2012. ápr. 11. 18:58
 184/199 anonim ***** válasza:
100%

Furán eszik, nem tanulta meg rendesen a kés villa használatát és olyannak tűnik, mintha habzsolna evés közben. Meg ilyen kis csámcsogó, röfögő hang is kijön néha neki evés közben.

Idegesít, de csak azért, mert apám alkesz volt és ő tömte magába a kaját megállás nélkül, csámcsogott, röfögött, csuklott, fulladozott már közben és ez a mai napig irritál...

2012. ápr. 11. 19:48
 185/199 anonim ***** válasza:
100%
nekem már nagyon elegem van a mostani barátomból. semmit nem lehet vele csinálni, állandóan számítógépezik meg alszik. rettenetesen unalmas, azon csodálkozom hogy hogy bírtam ki eddig vele:(((
2012. ápr. 11. 19:49
 186/199 anonim ***** válasza:
68%

úristen, mennyi rossz szokás :o

csomó olyat írtatok, ami pl én páromnak is megvan, de valahogy eddig sosem tűnt fel, h ez egy rossz szokás lenne... na mind1, úgy tűnik én elég toleráns vagyok :) egyetlen dolog idegesít, de már azt is megtanultam kezelni, ez pedig a reggeli ébredés. 5:45re kell állítani a telefont, 10 perces szundikkal és 6:20 körül kel ki az ágyból, és közben tiszta ideg. beleüt a falba, csapkodja a szekrényajtót, stb. ja és 6:30ra kell beérnünk melóba, kb ilyenkor indulunk el (mondjuk kb 3 percre van a munkahelyünk). más nem nagyon idegesít :)

2012. ápr. 11. 19:55
 187/199 anonim ***** válasza:
100%

27 éves lány vagyok, engem a következőkkel tud kikergetni a világból:

- Amikor COD-ozik vagy Cs-zik a gépen, és lelövik, csapkodja a billentyűzetet, az egeret és közben kocsisokat megszégyenítő cifrakáromkodásokkal fejezi ki nemtetszését. Nem értem, miért kell egy hülye játékon így felpaprikáznia magát, bár hozzáteszem, én közben félhangosan röhögök az ágyon. :D

- Mindig, minden körülmények között, mindenben csak neki van igaza és az övé az utolsó szó!!! A makacs szó nem kifejezés a Drága Páromra. Amikor még csak pár hónapja voltunk együtt, mondta, hogy nyugodtan fejezzem ki én is a véleményemet, ne hallgassak, mert az rossz. Aha...:D Ahogy először hangot adtam valami kapcsán a nemtetszésemnek, úgy bedurcázott, mint egy 5 éves óvodás és órákig nem szólt hozzám, csak tőmondatokban. :D Ő Kos, én Skorpió, egyikünk sem egy könnyű eset. :D Mondták is többen, hogy két ilyen elmeroggyanat hogyan szerethetett egymásba?! Ha az én véleményem különbözik valamiben, mindig megpróbál meggyőzni az ő nézőpontjának feddhetetlen igazáról. Először kedvesen, mosolyogva, aztán rámenősen, indulatosan, és ha továbbra is a saját véleményemet védem, akkor megsértődik és felhúzza az orrát. :D De persze ez nem tart sokáig, estére rendszerint kibékülünk. :D

- Fogmosás közben krákog, turházik, csulázik. Baromira idegesít a hangja és ilyenkor a falat tudnám kaparni. xD

- Amikor éppen rossz kedve van, velem is mufurc és ez nekem sokszor okozott már szomorúságot. Ha viszont én vagyok nyűgös, pofi lapi és ne hisztizzek.

Mindezekkel együtt nagyon-nagyon szeretem a Páromat, ugyanolyan erős érzelmekkel, mint amikor 3 éve összejöttünk. :D A hülyeségeivel együtt is egy nagyon érzékeny, komoly ember, aki komolyan veszi a szerelmet. :)

27/L

2012. ápr. 11. 21:01
 188/199 anonim ***** válasza:
100%

Lopja a rantott hust,palacsintat es a sultkrumpli igy szinte nincs mit feltalalnom az asztalra, de neki nem baj hiszen mar jollakott.Ilyenkor egyedul kell ennem, meg beszelgetni sem ul oda, mert feszit a hasa es jobb a kanapen.

A zoknijat egyszeruen nem kepes beletenni a szennyeskosarba.Odaviszi, de melle rakja.Ugyanennyi mozdulat lenne bele tenni.

A mosogatoba o is a leglehetetlenebb modon teszi be a szennyesedenyt, neha enged ra vizet, hogy azzon, de a bepakolas miatt szetlocsolja a vizet.Es szinte mindig igy van.

Fingik es eljatssza, hogy csak kicsusszant.De a hangrobbanasbol tudom, hogy direkt ra is nyomott.Van olyan is mikor fingik es utana mondja, hogy "ci" mint a hapcinal.

Biztos van meg, de ezek megvoltak hazassag elott is, tudtam mi lesz.(:

2012. ápr. 11. 21:20
 189/199 anonim ***** válasza:
100%

az olvasottakhoz képest nekem hiper igényes barátom van

nem fingik, nem böfög, nem szürcsöl, nem hagyja fent a wc deszkát, sőt tisztaság és rendmániás. és mindig tökéletesen néz ki, amire nem is ügyel, mert nála rém természetes.

180-as válaszadó voltam.

2012. ápr. 13. 19:08
 190/199 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaaaaaaaaaaaj, de jókat mosolyogtam, sőt egyik másiknál szabály szerűen felkacagtam:D Ezek a "pukis dolgok"... hát meghaltam tőlük! :D
2012. júl. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!