Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
Párom iszonyatosan hadar, egyszerűen semmit nem értek abból amit mond, és lehet, hogy őt meg az zavarja, hogy folyton értetlenkedek, és mindent 5x megismételtetek vele:D
Ezen kívül mindig mindenhonnan elkésik, és ez nagyon idegesítő.
170-es, nekem is mindig trükköznöm kell télen a szellőztetéssel, mert az a vőlegényem rögeszméje, hogy kihűl a ház már 5 perctől is... Például én nyitva hagyom az ajtót, amíg odaadom a kutyák eledelét, és megvárom, míg megeszik, odafigyelek, hogy ne orozzák el egymás elől. Na, ha észreveszi, már kiakad, hogy minek fűtünk.
Kinti WC van (nemrég költöztünk a nagyija házába), ha kivonul trónolni, már rohanok is gyorsan huzatot csinálni, vagy ha keres valamit az autóban, játszik a kutyával, elmegy boltba, ledől ebéd után stb. Az a vicces, hogy ha bejön/felkel, fel sem tűnik neki. Amúgy meg ez a spórolás-dolog sántít, mert már tudományosan is bizonyították, hogy a friss, oxigéndús levegő gyorsabban és jobban felmelegszik, mint az állott, elhasznált. De nem akarja megérteni, így egész télen trükköztem, hogy ki legyen szellőztetve. Én például főzés után is szeretek kiszellőztetni, hogy ne legyen egész nap ételszag a házban. Szerencsére mióta jó idő van, még magától is kinyitja az ablakot.
172-es akkor ezek szerint egy cipőben járunk. :)
Ezek a férfiak már csak ilyenek. :)
Üdv 170-es :)
A WC-tető dolgot én sem értettem soha, ő felhajtja én lehajtom, ennyi erővel ő is követelhetné, hogy hajtsam fel.
Kivagyok attól, ha elszívja az utolsó szál cigim.
Piromániás, 25 éves és piromániás, egyszer majdnem felgyújtotta a hajam.
Csoki-függő, így mindig felzabálja az összes csokit, ami csak azért érinti kellemetlenül a lelkivilágom, mert én is függő vagyok.
Ő mindent maxra tekert basszussal hallgat meg. szóval dübög a ház, ha zenét hallgatunk.
Rendre kiüríti a kocsimban az aprópénztartót, így a vásárlásnál nagyon megnehezíti a kosárszerzés műveletét.
Nála szokott készpénz lenni, én általában kártyával fizetek, így ha kérek tőle, és két perce leteszem a bankókat az asztalra, biztos, hogy zsebre rakja. Szimplán elfelejti, hogy azt nekem adta.
A kenyeret rendszeresen a hűtőbe teszi.
Egyébként imádom-szeretem, és néha olyan jókat tudok rajta röhögni, máskor meg nagyon bosszantó.
Az én hülyeségeim:
Nyáron csak nyitott ablaknál tudok aludni, függetlenül attól, hogy van légkondink.
Nem szeretek egyedül enni, szóval ha este későn ér haza a munkából és elkezd kajálni leülök mellé, és várom hogy megetessen. (Van amikor imádja, de ha fáradt ki tudom vele készíteni.)
Sosem tudok úgy beállni a garázsba, hogy ő is mellé férjen, ezért mostanában nem állok be a garázsba.
A dolgozó szobában sosem rakok rendet, ezért ő sosem talál semmit, viszont én csak így tudom, hogy mi hol van.
Szerintem holnap estig sorolhatnám, és akkor sem érnék a végére.
Nagyon jókat mosolyogtam néhány válaszon, jó tudni, hogy mindenkinek vannak tök hülye szokásai.
Nem csukja be a mikró ajtaját, mert szerinte szellőznie kell. Szerintem meg idegesítő, ha valami nincs becsukva. Illetve a mikró pont fejmagasságban van, ha nyitva lenne az ajtaja, napi hatszor fejelném le. Mondjuk szerintem ezzel a szellőzéssel csak azt akarja takargatni, hogy elfelejti becsukni, én erősen kétlem, hogy direkt hagyná így.
A másik, hogy mindent kényszeresen megfog. Nem is tud róla, de bárhol van, valamit azonnal a kezébe vesz, és forgatja. Ha rászólok, hogy ezt vagy azt ne piszkálja, akkor még meg is sértődik, hogy miért hagytam elöl :D
A fingmánia és a büfimánia az én férjemnél is alap. Bárhol, bármikor, bármilyen körülmények között képes befingani/büfögni. Az a pláne, hogy utána színlelt megszeppenéssel kér bocsánatot, mintha véletlen lett volna, pedig egyértelműen szándékos volt..
Nem szereti, hogy mindig beágyazok. Én utálom, ha nincs bevetve szépen az ágy, ő meg mindig síránkozik, hogy úgy a jó, ha este úgy találja, ahogy reggel hagyta..
Szólok neki, hogy jöjjön enni, erre válaszol, hogy "Megyek!", eltelik 10 perc, ismét szólok, imét válaszol: "Megyek már!", ezt eljátsza általában még kb. 2x, a kaja meg félig kihűlt..
Miután evett, ott hagyja a mosatlant, a morzsát, a savanyúságot az asztalon. Ha esetleg be is teszi a mosogatóba, akkor is úgy, hogy bármilyen óvatlan mozdulattal ripityára törne, ha nem venném ki és tenném be normálisan. Ugyanígy a kávéscsészével, de már milliószor mondtam neki, hogy tegyen bele vizet, mert a kávés cukor az aljába ragad. De nem tesz..
Ha elmegy valahova, akkor mond egy időpontot, hogy mikor jön vagy csak annyit, hogy "Nemsoká", akkor tuti, hogy órákkal később látom, mint ahogy ígérte..
Este a tv távirányítóját ő birtokolja és a reklámoknál végigzongorázza az összes csatornát. Szerintem eközben azt se látja igazán, hogy mit néz, de mindegy.. Ugyanez van, mikor nem köti le egyetlen műsor sem és nem tud magával mit kezdeni..
Folyton motoros videókat néz a neten, de olyan hangerővel, mintha a szobában lenne a motor, csakhogy a videókban sokkal rosszabb a hangminőség..
Mikor húst lát (nyersen, ha főzni készülök) vagy mikor már eszi az ételt, megkérdezi, hogy honnan van.. De minden egyéb dolognál is megkérdezi, amit akkor lát először itthon. Szerintem ez ilyen "Kérdezek valamit, hogy legyen mit kérdezni" dolog nála..
A cipőit, papucsát mindig a placc közepén hagyja, hogy felbukhassak benne..
:D
az én barátom annyira lusta h az valami hihetetlen....
a nap nagy részében elérhetetlen(telefonon, interneten) mert alszik.
nagyon elegem van már belőle...
én attól őrülök meg, hogy mindenért rám szól
- ne használjak szájfényt.
- ne lábbal támasszam meg a kocsiajtót, mikor kiszállok
- ne támaszkodjak a kocsinak
- ne úgy hajtsam le a tükröt, hogy hallja ahogy a körmeimmel végighúzom
- ne hívjam a liftet, előbb nézzem meg, hogy a másik itt van (csak mindig meghívom, mert mire látni a másik liftet, addigra hamarabb meg van hívva a másik
- fürdés után mindig töröljek fel magam után
- minden reggel be kell vetni az ágyat
- ne vegyek fel magassarkút
- ne üljek széttett lábbal - még farmernadrágban sem
- kapcsoljam le a villanyt magam után
- miért nem figyelem, ha fő a kaja (de figyelem, csak épp nem állok őrt felette)
- miért vittem be egy füzetet a wc-be
szerinte csak normális dolgokat kér
engem az zavar, hogy minden nap van vagy ezer ilyen normális dolog....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!