Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
 141/199 anonim ***** válasza:
94%
Amikor melltartóban és bugyiban vasalom a hajam a fürdőszobában és elkezd fogdosni.Ordítani tudnék!!!!
2012. febr. 21. 18:52
 142/199 anonim ***** válasza:
100%

-Ha tv-t nézünk,mindenhez van hozzáfűzni valója.

Ennek milyen rossz a haja,miért az emeletre szalad?

-Mániája az,hogy a filmekben keresi a bakit. Milliószor visszatekeri,hátha talál valamit. Persze nem nézzük végig először és utána keresné,nem... azt rögtön meg kell keresni,így egy másfél órás film nálunk 3 óra :)

-Mindketten szeretünk rejtvényt fejteni,de ő legtöbbször csak beleír 3-4 megfejtést és abba hagyja.De a rejtvényújság összes rejtvényével megcsinálja. ha én befejezem,akkor meg nekem esik,hogy ő azt megakarta csinálni.

-Ha a macskánk este nyávog,rögtön kiugrik az ágyból,hogy megnézze,nincs-e baja a kis drágának-ezt ő mondja így. :)

2012. febr. 21. 19:03
 143/199 anonim ***** válasza:
100%

Nincs párom, de volt egy exem, aki állandóan az orrom alá fingott. Direkt, és még röhögött is hozzá. Na, az zavart.

Meg az, hogy sz*rás közben nem csukta le a vécéajtót, hogy spóroljon a villannyal. :D

2012. febr. 21. 19:56
 144/199 anonim ***** válasza:
81%

-én sosem a jó helyre pakolom a ruhámat, ugyanis nála megvan a szék karjára a pulóvert, az ülőkére a nadrágot tesszük, szék alá a zoknit (este)- van hogy elfelejtem a sorrendet

-neki is okvetlen akkor kell a wc-re mennie amikor nekem

-ha már csak fél korty víz marad az üvegben ő is halálosan szomjas

-mindig rendezgeti a hajamat "nem jól van elválasztva" miközben az DIREKT van úgy

-állandóan rázza ki az ágyterítőt

-folyamatosan böfög, ha étel előtt van mert éhes, étel után meg azért mert fáj a hasa, vagy azért, hogy "ne fájjon"

-amikor szóba kerül az eljegyzés, folyton azt mondja, hogy korai :D 4,5 év után

-mindig "disznókodik" velem, felnagyítja a hibáimat

-amikor elbambulok vagy valami azonnal kap az alkalmon és kifiguráz engem

Amit ő nem szeret:

-velem lehetetlenség filmet nézni mert belealszom az első 15 percbe, aztán megkommentálom, hogy de sz.r volt

-van hogy hisztizek néha kicsit

-szakmámból adódóan előfordul, hogy pszichologizálok

-néha-néha megkommentálom a rokonai gyereknevelését

-nem tudok kacagni a science-fiction filmeken

-vágyom az eljegyzésre és néha néha tudtára is adom, ilyenkor mindig úgy csinál mint aki nem hallja

Sok van még amit másoknál felismertem magunkban

2012. febr. 21. 20:26
 145/199 anonim ***** válasza:
100%
Az, h ha reggel fel kell kelnie fél8kor akkor háromnegyed7re állítja az ébresztőt és 10percenként szól a szundi így háromnegyed óráig 10percenként felébred. Én inkább fél8ra állítom és rögtön kipattanok. De egyébként szeretek még hozzábújni felkelés előtt így túlélem az ó verzióját is. A másik, h ha kikapcsol az agya a fáradtságtól, akkor egészen fura lesz és nem lehet vele tárgyalni. Általában ilyenkor veszekszünk, mert én meg veszekedős leszek a fáradtságtól ő meg hülyeségeket reagál rá. Reggelente nem is értjük min ment a balhé
2012. febr. 21. 20:39
 146/199 anonim ***** válasza:
93%
143. óriásit röhögtem rajtad!! :DD
2012. febr. 21. 20:51
 147/199 anonim ***** válasza:
90%
egyébként nem te vagy, akinek PhD-s volt az exe?:D Mintha már találkoztam volna veled a fórumon keresztül... (bocsánat az offért :))
2012. febr. 21. 20:52
 148/199 anonim ***** válasza:
82%

Szerinte én lopom a takarót és neki sohasem jut.

Ő meg képtelen úgy elaludni, h ha a gombos fele a huzatnak a fejünk felé van.

Nagyon lassan veszi fel a cipőjét.

Rettenetesen nyugodt és mégis mindenhova odaér az utolsó percben. Én már tiszte ideg vagyok, ő meg halál nyugodtan besétál és nem érti mi a baj, hisz időben van.

Nem képes válaszolni az e-mailjeimre.

Én nem eszem meg a sárga és a narancssárga gumicukrot így neki kell.

kb 3 kiló vajat ken a kenyerére mindig.

Hiába spórolunk, nem tud ellenállni az automatáknak, mindig kell vmi kis édesség neki

Engem nőként az is bosszant, h én éjjel is kifutkorászok pisilni, ő meg hiába ivott meg 2 liter sört, napi 2-3szor megy el.

Nem szereti, h mindig elverem honfoglalóban

2012. febr. 21. 20:54
 149/199 anonim ***** válasza:
86%
a volt fĂŠrjem mindent gyujtott,semmit nem szabadott kidobni,mert "jo lesz az meg valamire". Persze csak tarolgattunk mindent,mert miutan "biztonsagba helyezte",tobbet ra sem nezett semmire.Barhova ment,mindig valami "kinccsel" tert haza. Akkor adtam be a valopert,amikor egy szep tavaszi esten,szeles,elegedett vigyorral a fejen hazaallitott egy helikopterkerekkel... :)
2012. febr. 21. 22:48
 150/199 anonim ***** válasza:
91%
De jókat mosolyogtam! :) Mi még nem élünk együtt, de sajnos én is rendszeresen találkozom a lehajtatlan wc-ülőke jelenségével...:D
2012. febr. 21. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.