Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
-Ha tv-t nézünk,mindenhez van hozzáfűzni valója.
Ennek milyen rossz a haja,miért az emeletre szalad?
-Mániája az,hogy a filmekben keresi a bakit. Milliószor visszatekeri,hátha talál valamit. Persze nem nézzük végig először és utána keresné,nem... azt rögtön meg kell keresni,így egy másfél órás film nálunk 3 óra :)
-Mindketten szeretünk rejtvényt fejteni,de ő legtöbbször csak beleír 3-4 megfejtést és abba hagyja.De a rejtvényújság összes rejtvényével megcsinálja. ha én befejezem,akkor meg nekem esik,hogy ő azt megakarta csinálni.
-Ha a macskánk este nyávog,rögtön kiugrik az ágyból,hogy megnézze,nincs-e baja a kis drágának-ezt ő mondja így. :)
Nincs párom, de volt egy exem, aki állandóan az orrom alá fingott. Direkt, és még röhögött is hozzá. Na, az zavart.
Meg az, hogy sz*rás közben nem csukta le a vécéajtót, hogy spóroljon a villannyal. :D
-én sosem a jó helyre pakolom a ruhámat, ugyanis nála megvan a szék karjára a pulóvert, az ülőkére a nadrágot tesszük, szék alá a zoknit (este)- van hogy elfelejtem a sorrendet
-neki is okvetlen akkor kell a wc-re mennie amikor nekem
-ha már csak fél korty víz marad az üvegben ő is halálosan szomjas
-mindig rendezgeti a hajamat "nem jól van elválasztva" miközben az DIREKT van úgy
-állandóan rázza ki az ágyterítőt
-folyamatosan böfög, ha étel előtt van mert éhes, étel után meg azért mert fáj a hasa, vagy azért, hogy "ne fájjon"
-amikor szóba kerül az eljegyzés, folyton azt mondja, hogy korai :D 4,5 év után
-mindig "disznókodik" velem, felnagyítja a hibáimat
-amikor elbambulok vagy valami azonnal kap az alkalmon és kifiguráz engem
Amit ő nem szeret:
-velem lehetetlenség filmet nézni mert belealszom az első 15 percbe, aztán megkommentálom, hogy de sz.r volt
-van hogy hisztizek néha kicsit
-szakmámból adódóan előfordul, hogy pszichologizálok
-néha-néha megkommentálom a rokonai gyereknevelését
-nem tudok kacagni a science-fiction filmeken
-vágyom az eljegyzésre és néha néha tudtára is adom, ilyenkor mindig úgy csinál mint aki nem hallja
Sok van még amit másoknál felismertem magunkban
Szerinte én lopom a takarót és neki sohasem jut.
Ő meg képtelen úgy elaludni, h ha a gombos fele a huzatnak a fejünk felé van.
Nagyon lassan veszi fel a cipőjét.
Rettenetesen nyugodt és mégis mindenhova odaér az utolsó percben. Én már tiszte ideg vagyok, ő meg halál nyugodtan besétál és nem érti mi a baj, hisz időben van.
Nem képes válaszolni az e-mailjeimre.
Én nem eszem meg a sárga és a narancssárga gumicukrot így neki kell.
kb 3 kiló vajat ken a kenyerére mindig.
Hiába spórolunk, nem tud ellenállni az automatáknak, mindig kell vmi kis édesség neki
Engem nőként az is bosszant, h én éjjel is kifutkorászok pisilni, ő meg hiába ivott meg 2 liter sört, napi 2-3szor megy el.
Nem szereti, h mindig elverem honfoglalóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!