Nem tudom, hogy most mi legyen, nagyon rossz?
Az a helyzet,hogy még 1 évem lenne az iskolában de kaptam egy lehetőséget külföldre hogy ott tanuljak.Jelenleg rendészetiben tanulok és már gyerek korom óta szeretnék rendőr lenni, és most itt állok a kapujában,de ha külföldön tanulnék ott több lehetőségem van,nyelvet is jól megtanulnám és ha hazajöttem befejezhetném a rendészetit, csak az a bökkenő,hogy 4 év múlva jönnék haza és odakint nem is azt tanulnám ami érdekel, csak 1 új szakmát és nyelvet tanulnék,de ingyen lenne a szállás, sok ismerősöm van kint és az iskoláért sem kell fizetni.
Viszont hatalmas probléma számomra,hogy a szüleim nem támogatják,hogy kimenjek, ezzel rendkívül megnehezítik a helyzetemet és most fordul elő először,hogy nem támogatnak.Ez külön nehezít.
November 1-ig van lehetőségem megmondani,hogy kimegyek e vagy sem, ha nemet mondok nem nagyon lesz máskor lehetőségem.
Anyukám azt akarja,hogy rendőr legyek, és szeretne rendőregyenruhában látni, hogy büszke lehessen rám, de 5 éve súlyos rákbeteg és ha most kimegyek 4 év + 1 a rendészeti befejezése és nem biztos hogy 5 év múlva még láthat rendőrként.Lehet,hogy akkor már késő lesz,ettől is nagyon félek, és ha ez lenne nem tudom mit csinálnék, de annyira bűntudatom lenne,hogy nem maradtam itthon.Most egyáltalán nem tudom,hogy mi legyen?
szerintem végezd el az iskolát először :)
lehet h lenne valami más lehetőség is külföldön :) én a helyedben nem hagynám ott édesanyámat... :)
Lehetőséged még lehet másik,de valóra váló gyerekkori álmod amiért megdolgoztál,nem lesz másik.
Befejezed itt a sulit és kimész utána,külföld megvár.
Egy év múlva a Te álmod és Édesanyád álma is teljesülne.
Külföldre meg úgy kimennél, hogy semmi cél, csak egy suli ami nem is érdekel???
Én itthon maradnék, rendőr lennék. Hidd el, ha 5-10-20 év múlva mégis ki akarnál menni, a rendőrsé jó ugródeszka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!