Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/199 anonim ***** válasza:
100%

Meg amikor nézünk valami sztárról, vagy politikusról szóló műsort, és nem hagyja hogy nézzem, hanem elkezdi kérdezgetni, hogy ennek honnan van ennyi pénze, miből szedte meg magát, mennyi pénze van!

És minden héten megkell beszélnünk, hogy mit veszünk a képzeletbeli lottónyereményéből, de még azt sem engedi meg, hogy legalább álmomban olyan kocsit válasszak, amit én akarok.

2011. jan. 12. 14:59
 52/199 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, de halálra röhögöm magam ezeken, mert totál magamra ismerek. :D (a felbontás állítós a kedvencem)

Önkritikát gyakorolva:

- állandóan rálépek a könnyen koszolódó szőnyegre cipővel/papuccsal

- minden egyes ivásnál új poharat veszek elő, a régit a mosogatóban tárolom addig, amíg már az egész pohárkészlet ott van

- zuhanyzás után úgy hagyom a fürdőszobát, hogy a belvíz ahhoz képest apró probléma

- ha mosásban van a törölközőm, akkor nem megyek el újért, hanem a páromét használom

- néha fel is mosok a törülközővel, majd csurom vizesen odarakom a többi szennyesre

- állandóan otthagyom a maradékot a dolgozóban, ami pár nap alatt értelmes lénnyé fejlődik

- kevesebbszer viszem ki a szennyest a szennyestartóba, mint amennyiszer nem viszem ki és dobom a földre egy halomba

- előbb szerelek, aztán mérek

- nincs az a villanykörte/csavar/szerszám, ami túlságosan fölöslegesnek bizonyulna bevásárlás során

- Nálam a bevásárlási lista, és amit ténylegesen hazaviszek, nem áll egymással egyenes arányosságban

És van még kismillió hibám és hiányosságom, a párom mégis imád. :) Én is eltekintek az ő hibáitól, ő is az enyémektől. Nem oktatjuk egymást, csak elfogadjuk, ez a boldogságunk kulcsa.

2011. jan. 12. 14:59
 53/199 anonim ***** válasza:
100%

Ja azt kihagytam, hogy egy hypochonder!

Mindenféle betegséget beképzel magának, ha már egy pattanás van rajta, akkor bele akar halni! Ha fáj, a feje, akkor biztosan agydaganata van!

2011. jan. 12. 15:02
 54/199 anonim ***** válasza:
98%
Engem az zavar a legjobban, hogy a fürdés szó szerint kb 1 óráig tart neki:S:D
2011. jan. 12. 15:03
 55/199 A kérdező kommentje:
Készen vagyok,de jók vagytok!
2011. jan. 12. 15:03
 56/199 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom fürdés után alig törölközik meg, képes a habos testére felvenni a ruhát :) Én tuti nem bírnám..Meg mikor én vezetek, és ha esik az eső folyamatosan, átnyúl, hogy kapcsolgassa az ablaktörlőt. Olyan zavaró.
2011. jan. 12. 15:05
 57/199 anonim ***** válasza:
93%

Én 22 dolgot írtam eddig, ez nem sok kicsit? Ez már válóok:)

Vajon ő is így látja a hibáimat?

2011. jan. 12. 15:08
 58/199 anonim ***** válasza:
100%
Ó a képzelt betegségek nálunk is gyakori vendégek..a nátha halálos, a fáradtság pedig egyértelmű előjele valami igen komoly kórnak és véletlenül sincs összefüggésben azzal, hogy fél hatra megy dolgozni és egykor még tvt néz...de ha persze valóban beteg, akkor semmi esetre sem lehet neki gyógyszert adni, meg vitaminokat szedetni vele, mert azok fölösleges és haszontalan sőt gyilkos dolgok.. Csak a fokhagyma gyógyít,de az mindent..
2011. jan. 12. 15:08
 59/199 A kérdező kommentje:
Ha meg kérdezem milyen napod volt ma mindíg ugyan azt válaszolja: Elmegy.
2011. jan. 12. 15:09
 60/199 anonim ***** válasza:
100%
..és nálunk még csak vissza sem kérdez az "elmegy" válasz után, hogy és neked?..
2011. jan. 12. 15:11
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!