Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/199 A kérdező kommentje:
14:26 a kanapéhuzatos,remek ötlet!
2011. jan. 12. 14:29
 22/199 anonim ***** válasza:
97%
Huh... :D Képtelen használni a szemetest, a szemetet a mosogatóba dobja. Ha ő főz, akkor képtelen beáztatni a fazekakat, szemétdombot hagy maga után. Úgy eszik, mint egy disznó, kiesik a szájából a kaja, már gondolkoztam rajta, hogy inkább megetetem én. De az ebédlőasztalt utálja, a dohányzón eszik, leeszi a terítőt, az asztalt, a szőnyeget, a parkettát... A zokniját oda dobja, ahová épp landol, nem képes kifordítani. De a wc ülőkét használat után mindketten lehajtjuk a tetejével együtt. :D
2011. jan. 12. 14:32
 23/199 anonim ***** válasza:
100%

Én most végig gondoltam mindent és összesen 2 dolgot találtam:

- minden ruhát elpakol vagy kivisz a szennyesbe, de a zokni mindig a tv előtt landol és ott is marad :D

- film nézés közben reklám alatt elkapcsolja a tv-t

2011. jan. 12. 14:33
 24/199 anonim ***** válasza:
97%

kössz. azt hittem, majd szétfikáznak, hogy mekkora szemét zsarnok vagyok :D

a kanapéhuzatos :D

2011. jan. 12. 14:35
 25/199 anonim válasza:
98%
Engem csak annyi zavar, hogy reggel, ha rám jön a kábelezés a barátnőm már 40 perce sminkel és keni magát, inkább elviszem a munkahelyemre a cuccot, mert otthon nem férek a fürdőbe.
2011. jan. 12. 14:35
 26/199 anonim ***** válasza:
97%

Az én párom, is úgy eszik, mint egy disznó. Leeszi a ruháját, az abroszt, a kutyának is dob akaratlanul a földre, és az a leggázabb, amikor rizsszem van a szája szélén végig evés közben, és észre sem veszi!

A levest szürcsöli, a tányéromról elveszi a csontot, és leszopogatja utánam, de olyan gondosan, hogy a kutya tanulhatna tőle, és persze, szegénynek már nem is marad.Már akkor elkezdi nézni a csirkecombomat, amikor még van rajta hús, és alig várja, hogy megkaparintsa! Tisztára, mint egy kutya!

2011. jan. 12. 14:37
 27/199 anonim ***** válasza:
100%
A filmnézés csodás és romantikus együtt.. Kivéve, ha az ember drágasága a film kezdése után negyed óráig a különböző felbontásokat állítgatja, úgy hogy közben megy a film..Mert az egyik széthúzza az embert a képen a másik összenyomja és így tovább és így tovább..Majd persze a végén visszaállítja arra, ahonnan kiindultunk..
2011. jan. 12. 14:38
 28/199 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az volt vele a gondom, hogy amikor nála voltam, mindig elkezdett játszani a gépén. (Call of Duty) És addig le se sz.rta, mi van velem. A másik, hogy szintén, mikor náluk voltam, mindig kiment éjszaka nyers virslit enni hagymával, meg ilyenek, utána meg megcsókolt. Tudja, hogy gyűlölöm a virslit.:D Főleg nyersen. De azért sokkal több jó tulajdonsága van, mint rossz.:)
2011. jan. 12. 14:41
 29/199 anonim ***** válasza:
100%

Az is zavar, hogy mindig oda kell készítenem a fürdőbe tiszta alsót, hogy amikor megfürdött fel tudja húzni!

Miért nem tud bejönni törülközőben, és kivenni magának egy tisztát?

2011. jan. 12. 14:41
 30/199 anonim ***** válasza:
98%
az én férjem a körmét rágja folyamatosan, és az amiko rendet teszek ő meg hazajön és semmi perc alatt kupit csinál.
2011. jan. 12. 14:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!