Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párod milyen rossz szokása...

Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 14:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/199 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 3 problémám van vele:

1) számítógép-függő. Ha náluk vagyunk semmit nem lát, nem hall, amint hazaér elkezd játszani, és lefekvésig abba sem hagyja, amiikor holtfáradtan zuhan be az ágyba. Még az sem érdekli, ha meztelenül sétálgatok fel alá:D És persze ha odamegyek hozzá, akkor azt mondja, hogy menjek onnan, most ne zavarjam :(

2) Nagyon rendetlen. Kocsiban is, nálunk is, ha kiürül a flakon, akkor a vizesflakont eldobja valahová, aztán kocsiban kanyarnál zörög össze vissza, és nagyon idegesít. De ez van a zsebkendővel, csokipapírral, mindennel. És ha szólok érte, akkor megsértődik.

3) Fiú létére folyton megsértődik. Ha felemelem a hangom, akkor 2 óráig nem beszél velem, holott azért beszélek fennhangon, mert ő széthagyott valami szemetet, vagy megsértett valamivel. Ha pedig valami nem úgy van, ahogy ő akarja, akkor aztán komoly veszekedés van. (szóval "kicsit" önző)

2011. jan. 12. 14:49
 42/199 anonim ***** válasza:
100%

Hogy órákig zselézi a 3 szál haját!

Én sminkelek is, de ha valahová megyünk, akkor mindig én várok rá, mert ő nem tudja eldönteni mit vegyen fel.

Úgy vezet, hogy közben tekereg jobbra- balra, hisztizik, ha én akarok vezetni, elrontja a kutyát az engedékenységével, ha elfogy a wc papír, nem készít ki másikat, de mégcsak nem iszól, hogy én tegyem meg!

Elvárja, hogy kitaláljam a gondolatait.

2011. jan. 12. 14:50
 43/199 anonim ***** válasza:
99%
Barátnőm pillanatok alatt képes összeveszni a tárgyakkal és a tévével. Tévézni nem lehet vele, mert folyton ugat a bemondónak,a VV-s szereplőknek, Gyurcsánynak, Orbánnak...mikor kit mutatnak.Bezzeg mikor a Vona van meg Cesar Milan van a tévében,akkor kussba tud maradni. Először idegesített, mostanra már megszoktam és jót nevetek rajta. Olyan, mint egy rossz öregasszony,amikor veszekszik a tévével. :) :D
2011. jan. 12. 14:52
 44/199 anonim ***** válasza:
100%
A hálószobában az éjjeliszekrényén összegyűjt egy csomó szemetet(fogpiszkáló, papírzsepi, üres vizes palackok)
2011. jan. 12. 14:52
 45/199 anonim ***** válasza:
99%

hihi, az enyém is a szennyestartó tetejére teszi a ruhákat, nem értem mennyivel lenne nehezebb belehelyezni...:O

még az is idegesít, amikor filmezünk és közben vadul rágcsál valamit és nem hallom a filmet, vááááá ez kikészít, ha együtt rágcsálunk nem zavar.:D

A férjem maga ossza be a munkáját, így megteheti, hogy délben kel, na sokáig fent is van, de ilyenkor már inkább játszik, na mindegy,a lényeg, hogy a falra mászok attól, hogy mikor délben keltjük a fiammal, neki még bő 45 percre van szüksége, hogy kikeljen az ágyból...

még apróságok vannak, de hálát adok, hogy nincs nagyobb problémám vele!!!:)

2011. jan. 12. 14:53
 46/199 anonim ***** válasza:
100%

14:33-as vagyok. És igen nő.

Ha a férjem szemszögéből nézzük, akkor amivel én idegesítem: (legalábbis ezekről tudok)

- ha nem törlöm meg a könyököm zuhany után és vizes marad

- mosogatás közben beledobálom a mosnivalókat a vízbe ahelyett, hogy a mosogató mellé tenném

- tv nézés közben én nem kapcsolok el reklám alatt

- nem öntöm ki a maradék vizet a vízforralóból

47/199 anonim ***** válasza:
98%
A Cesar Millant én is nyitott szájjal bámulom síri csendben!
 48/199 anonim ***** válasza:
100%

Én állandóan takarítok utána. Egész nap utcai cipőben van, kertesben lakunk, és sokszor kimegy, de azért levehetné a cipőjét bent. Ilyen locspocs időben naponta porszvózok utána(anno többször is kellett, mára feladtam, nem dolgozom feleslegesen, így csak a nap végén porszívózok), a kutya nagyobb tisztaságban él, mint ami a szőnyegeinken van néha a drágám utcai cipője miatt. Természetesen mivel egész nap rajta van (de ezt reggel héttől este tízig kell ám érteni), így mikor végre lecuppantja magáról, iszonyú a lába szaga :S

Ahányszor eszik, annyi tányért szed elő, ha nem vagyok otthon, és nem pakolok, mosogatok utána, akkor mire hazaérek, olyan, mintha nyolcan vacsiztak volna, valami baráti társaság, de nem, az mind az én drágám volt, csak annyi komplett teríték kell neki, ahányszor egy fasírtot megeszik...

Ha fürdik, a fürdőszoba egy katasztrófasújtotta terület lesz, minden habos, a zuhanytálca nincs letisztítva, benne a sampon meg szappan szétázva, gyakran még az én szivacsom is leesik, és ő fel nem veszi, csak taposgál rajta.

Ha tévézünk (ritka, de előfordul), akkor ő is állandóan állítgatja a tévét, és nem érdekli, hogy én nézném, ami megy. Miért nem jó úgy a tévé, ahogy van? látunk mindent, nem?

Ha én nézek valamit, amit általában napokkal előtt kinézek az újságból (kedvenc színészek vagy rendezők alapján válogatok), akkor bejön, leül, és elkezd kérdezgetni, hogy ez ki, ez miért mondta azt, szóval zavar. ha reklám van, elkapcsol, ígéri, hogy visszakapcsol, de persze nem, belemerül valami másba, csak akkor kap észbe, mikor kivonulok a konyhába a kistévét nézni (ilyen zsebtévé), akkor megsajnál és visszahív.

Emellett nagy műszerész, ez a hobbija, így az összes elektromos készülékünk a vízforralótól a hifiig sufnituningolt cucc, amit ha elmozdítok, szétesik az összeforrasztott kábel, leesik a hátfedél, elmozdul az elmozduló... :)

Ezen kívül meg még az idegesít, mikor a kiscica bent van és bent végzi a dolgát (van neki erre alom, de amúgy kijár vécézni), akkor olyan hisztit csap a drágám, hogy azonnal takarítsam el, mintha nem egy kis tócsácskát látna egy doboz kavicsban, hanem minimum egy szétbelezett, rothadó dögöt. Mert amúgy nem gyengegyomrú, szóval ezt sose értettem.

Ennyi. Egyébként nincs köztünk vita ezek miatt, itt eléggé sűrítve írtam le, de amúgy nem szokott gáz lenni. Biztosan ő is eltűri egy csomó hülyeségemet, amiről mégcsak nem is tudok :)

25/N

2011. jan. 12. 14:54
 49/199 anonim ***** válasza:
100%
Az én volt barátom nagyon ritkán fürdött, meg mosott fogat amikor nála voltam, és hiába célozgattam neki. Ha nem akarta hogy felmenjek a lakásába, akkor még vécére se engedett fel. Ha találkozni akartam vele, az esetek 95%-ban hülye kifogásokkal jött( pl: mosnia kell, postára mennie...)Ami a legjobban idegesített: hajlamos volt az utolsó pillanatban meggondolnia magát programoknál.
2011. jan. 12. 14:55
 50/199 anonim ***** válasza:
100%
Ha izgalmas film megy a tévében, akkor behozza a szobába a reklámújságokat(lidl, penny, stb..)és hangosan zörög velük, és felszólít rá, hogy nézzem milyen érdekes dolgot látott!
2011. jan. 12. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!