Párod milyen rossz szokása zavar nap mint nap?
Ha megkérem, hogy töltsön egy pohár vizet/gyümölcslét/üdítőt, szó nélkül kitölti, de belekortyol és úgy adja oda.
Az ágyban rágcsál és az én oldalamra söpri a morzsát.
A ruhaledobálás nálunk megszűnt, mert ott hagytam 3 napig, utána kértem, hogy vegye fel és hozza ki a mosásba, erre kiesett belőle egy bazi nagy pók. Na, azóta semmilyen ruhadarabot sem hagy a padlón, még egy zoknit sem. :)
Ha megkérdem tőle, hogy pl. neked is készítsek rántottát? Azt mondja, nem, aztán amikor leülök enni, akkor odajön, és elkunyerálja az egészet.
Ezért több ízben is rákérdezek, hogy de biztosan ne csináljak neked is? mindig nemet mond, és mégis elorozza tőlem!
A zokni nem jut el a szennyes tartóig. Egyszer "Bábszínház!" felkiáltással eljátszottam neki, ahogy a zoknik elvándorolnak a szennyesbe. Vigyorgott egy jót, de azóta sem jutnak el odáig.
Meg azt nem szeretem, hogy a törölközőt nem viszi közel a zuhanyfülkéhez (pedig tudná hova tenni) és édes kis habtestéről végig csöpögteti a fürdőszobát, amíg elslattyog a törcsiért, utána meg vissza a fülkéhez a szőnyegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!