Heti egy családi ebéd, vasárnaponként mennyire fér bele? Sokat kérnék?
Barátom mamája minden vasárnap családi ebédet tart.
Ezen a párom, az apukája és a mamájának a testvére + néha neki a gyerekei, unokái vannak ott.
Ezzel igazából a fél nap elmegy, mert korán reggel a barátom még elmegy bevásárolni neki, az Aldi-Lidl-Spar háromszöget végig kell járni, mert mindenhonnan más kell. Utána a nagyi minőségellenőriz mindent, ha valami nem az, nem olyan, akkor simán visszaküldi másikért.
Ebéd után a süti, kávé felett ülünk délután 4-5-ig, aztán még nekiáll csomagolni nekünk, kb 6 körül szoktunk hazaindulni.
Nekem ez sok, a barátomnak is, de azt mondja, hogy "ennyit meg tud tenni érte", meg hogy úgyis egyedül van hétközben szegény, legalább ilyenkor legyen társasága. De így szinte alig vagyunk együtt kettesben, nincs olyan, hogy a szombati buli után egész vasárnap az ágyban lennénk, vagy sokáig alhatnánk, mert indulni kell, hogy időben odaérjünk és még tudjon menni neki a boltba...
Nem akarok én lenni a hisztis barátnő, de szerintem havi 1-2 ebéd a nagyival elég lenne, ez így hosszútávon tarthatatlan.
Most mar torteneteket is talalsz ki szegeny tisztessegben megoszult idos nenirol, aki a parodat nevelte.
Mire jo ez kerdezo?
"A kocsit csak nekünk nem akarta ideadni, párom apukája mondta, hogy szerinte már a jogsija is lejárt. :D"
Es? Kocsit, nőt/pasit és pénzt nem adunk kölcsön. Alap.
Ez a barátod nagyon langyos víz! Mégis mi tart mellette? Nem a szerelem az is biztos. Talán az anyagi háttere?
Hiszen neked nem felel meg! Végülis nekem se szimpatikus így.
#125 nekem nagyon szimpatikus pasinak tunik, aki nem szarja le a csaladjat, csak azert mert beleszerett egy nobe.
heti hat napot vannak egyutt, de a hisztis nonek ez sem eleg, neki csak az lenne jo, ha a hetedik napot is neki szanna a parja
És megint kezded... :D
Tényleg nincs jobb dolgod?
Ha ennyire nem vagyok szimpi, miért jössz újra és újra ide? Nem veszed észre, hogy senki nem vesz észre?
Senki nem hisztizik itt, én téged már csak sajnállak.
Leírtam, hogy a barátommal megbeszéltük ezt, találtunk is rá megoldást. Neki is terhes volt már ez, őt is zavarta, számára is nyűg volt. Megnyertem a hetedik napot is, köszönöm, hogy itt voltál és hozzájárultál te is a sikerhez! :)
Nem vagyok a drágád, de ha szerinted hazudok, tényleg miért szenvedsz itt? :)
Az elejétől jössz, válaszolgatsz, idegesíted magad. Én pedig jót nevetek a primitívségeden, és hogy azt fújod, hogy "hisztis". Semmi másból nem állnak a válaszaid, csak abból, hogy magadat járatod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!