Heti egy családi ebéd, vasárnaponként mennyire fér bele? Sokat kérnék?
Barátom mamája minden vasárnap családi ebédet tart.
Ezen a párom, az apukája és a mamájának a testvére + néha neki a gyerekei, unokái vannak ott.
Ezzel igazából a fél nap elmegy, mert korán reggel a barátom még elmegy bevásárolni neki, az Aldi-Lidl-Spar háromszöget végig kell járni, mert mindenhonnan más kell. Utána a nagyi minőségellenőriz mindent, ha valami nem az, nem olyan, akkor simán visszaküldi másikért.
Ebéd után a süti, kávé felett ülünk délután 4-5-ig, aztán még nekiáll csomagolni nekünk, kb 6 körül szoktunk hazaindulni.
Nekem ez sok, a barátomnak is, de azt mondja, hogy "ennyit meg tud tenni érte", meg hogy úgyis egyedül van hétközben szegény, legalább ilyenkor legyen társasága. De így szinte alig vagyunk együtt kettesben, nincs olyan, hogy a szombati buli után egész vasárnap az ágyban lennénk, vagy sokáig alhatnánk, mert indulni kell, hogy időben odaérjünk és még tudjon menni neki a boltba...
Nem akarok én lenni a hisztis barátnő, de szerintem havi 1-2 ebéd a nagyival elég lenne, ez így hosszútávon tarthatatlan.
"Kérdező? "Kérlek, ne adjatok kéretlen tanácsokat" Akkor qurvára rosszul és rossz helyen írtad ki a kérdésedet!"
Ha már ilyen szépen, kedvesen felkérdeztél...
Azt arra írtam, hogy elkezdett a válaszoló okoskodni, hogy a "haverok" 10-20 év múlva már sehol nem lesznek. Úgy, hogy 0 háttérinfója van a barátainkról, arról, mióta ismerjük egymást, miken mentünk át együtt, milyen helyzetekben voltunk ott egymásnak.
De ugyanez a válaszoló jött azzal is, hogy miért bulizunk minden szombaton, mikor ilyet sem írtam sehol. :)
Felesleges kiforgatni a szavaimat, haverokról én sem beszéltem sehol, hanem legjobb barátokat írtam, számomra a kettő nem egy és ugyanaz. Ahogyan az sem egyenlő a minden szombati bulizással, hogy elmentünk megünnepelni két barátunk sikeres diplomáját.
Nem olvastam én... Csak a kérdezőt olvasom végig, mert tetszik nekem. Megfogott a helyesírása. Olyan, mint én - óriási az igazságérzete.
139 valaszomban, megadtam a megoldókulcsot!
Kedves Kérdező, azért vérmes reményeid ne legyenek, hogy ez egy csapásra megváltozik.
Azzal kezdted, hogy a párod szerint" "ennyit meg tud tenni érte", meg hogy úgyis egyedül van hétközben szegény, legalább ilyenkor legyen társasága."
Aztán most meg azt, hogy megbeszéltétek "Neki is terhes volt már ez, őt is zavarta, számára is nyűg volt."
De azért ő volt az, akinek eszébe se jutott, hogy ha már odavagytok hétvégzni, akkor lemondja, ahelyett, hogy vissza kellene bumlizni, vagy hogy egyszer is lazítson. Ha ennyire a nagyija megelégedése a fontos, ez volt a prioiritás évek óta, akkor nem fog tudni egyik napról a másikra megváltozni. Segíts neki azzal, hogy szervezel számára valamit vasárnapra, hogy legyen tényleges oka nem ugrani, mert ha csak a "döglünk az ágyban és nézzük egymást" a program, akkor könnyen átkattan az agyában, hogy ennyi erővel a nagyinál is lehetne lenni.
Nem fog megváltozni a srác. Csak duma, hogy na majd mostantól. Az idő, ezt az írastomat fogja igazolni.
Dámájánti hozzászólásomat miért törölték? Csak a kérdezőt neveztem meg, egy hercegnőhoz hasonlítva. Mi volt benne sértő?
Nem értem miért kell egy család életét egy hisztis nő miatt szétzilálni
Ne legyenek illúzióink, ez csak a kezdet
A következő lépésben a barátaitól tiltja el
Azután a hobbijától.
Ez nem szerelem és párkapcsolat, hanem önző, uralkodni vágyó hatalmi játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!