Túl sok időt töltünk a családjával? Ez később saját családunkkal megváltozik, vagy érdemes már most szóba hozni a témát?
Szerintem túl sok. Dolgoztok mindketten, gondolom, hétvégén van lehetőségetek együtt lenni, kettesben, házimunkát végezni, pihenni stb. Ti tudjátok nektek mennyi elfogadható, pároddal kell ezt megbeszélned, de személy szerint nekem kb. havi 1x van rá igényem, szerencsére férjemmel ebben is egyezik az értékrendünk. Már csak azért is, mert 1 vagy 2 hét alatt általában a világon semmi érdekes nem történik, amiről beszélgetni lehetne.
Ettől függetlenül van olyan, hogy voltunk és mondjuk ő a következő héten is menne valami miatt, akkor megy, én meg nem, semmi sértődés nincs ebből semelyik oldalon. Anyum közel lakik, pár perc séta, én meg oda ugrok át néha egy kávéra, de ilyenkor 1-2 órát maradok max., és nem várom el a férjemtől, hogy jöjjön ő is.
A pároddal kell megbeszélni. Mert minél inkább konzerváljátok a helyzetet, annál nehezebb lesz változtatni és annál inkább sértődés lesz belőle.
Tapasztalat
Szerintem ez rengeteg és nem lennék erre hajlandó, uyganis hétvégén lenne értelmes közös programokat csinálni.
Nálam a szakítás egyik legnyomósabb oka volt anno.
Miota van ez igy? En a harmadik ilyen hetvegen mondtam volna, hogy bocs, de igy nem fog menni.
Hogyne lenne erdemes szoba hozni??
Nem, nem valtozik meg kesobb, sot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!