A féltestvérem egyre inkább keresi a társaságomat, ami számomra terhes. Érdemes lenne elmondani ezt neki, vagy próbáljam lerázni mindig, hátha veszi a lapot?
Ő 18 éves, én 24. Apai oldalról féltestvér, konkrétan az anyja miatt ment tönkre a szüleim házassága anno és az anyja ezután velem viselkedett minősíthetetlenül. Sok kapcsolatom nem volt se velük, se az apámmal utána.
Most költözött Budapestre augusztus végén, azóta van ez. Korábban nagyon maximum évente kétszer beszéltünk és jobb esetben találkoztunk egyszer, karácsonykor, az apai nagyszüleinknél. Mióta itt lakik, naponta/kétnaponta ír, hogy találkozzunk, csináljunk valamit, segítsek neki. Ma is hívott, hogy ebédeljünk együtt, írtam, hogy már rendeltem ebédet. Most pedig írt, hogy este beülünk-e valahová kicsit? Mondtam, hogy nem jó, mert megyek vacsizni barátnőkkel. Erre, hogy akkor majd holnap?
Egyszerűen nem veszi a lapot
Én is egyke vagyok, és nekem is van egy féltestvérem, ahogy a féltestvéremnek is van másik 3 féltestvére (apánk közös, náluk - akiknek ő a féltestvére, ott pedig az anyjuk közös, az apjuk pedig már meg is halt.)
Mi nagyon ritkán beszélünk, de ha ezt így frankón megmondaná nekem szemtől szembe B. (ez a keresztneve első betűje, de maradjunk is ennyiben), akkor bizony még ennyit se keresném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!