Szerintetek terhes az anyukam?
Talatam egy terhessegi tetsztet ami nem volt kibontva, latszott rajta hogy felbontatlan. Kb 3-4 napja vagy valahogy igy kérdezte meg apam (anyam is ott volt) hogy jo lenne egy kisocsi? Kicsit fura de igen a szuleim 50 evesek apa kicsit tobb (igen tudom öregek) de nagyon zavar engem ez most, remelem nem terhes de most nagyon gondolkoztat ez....
KERLEK CSAK NORMALIS HOZZAFUZNI VALOKAT IRJATOK!
Azt mi honnan tudjuk? Kérdezz rá.
Egyébként szerintem is öreg az 50 éves szülni.
Az, hogy van otthon terhességi teszt semmit nem jelent. Az jó ha van:D
Lehet, hogy pár éve volt egy menstuációs kimaradása, és az miatt vette..és maradt belőle.
Nem mondom, hogy lehetetlen 50-esként teherbe esni, mert van jó pár ismerősöm aki kapott ilyen áldást odafentről, de-ez még semmit nem jelent.
Elöfordulhat - anyukád a változó kor elején járhat, ilyenkor sokszor esik valaki véletlen teherbe.
De az is lehet, hogy kimaradt egy-két menzesze, és emiatt gondolt terhességre, pedig csak változókor miatt volt.
Meg amíg nem tudnak biztosat, addig ök is gondolkodtak azon, mi is legyen, ha mégis baba van a dolgoban.
A legtisztább részedröl, ha rákérdezel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!