Szerintetek terhes az anyukam?
Talatam egy terhessegi tetsztet ami nem volt kibontva, latszott rajta hogy felbontatlan. Kb 3-4 napja vagy valahogy igy kérdezte meg apam (anyam is ott volt) hogy jo lenne egy kisocsi? Kicsit fura de igen a szuleim 50 evesek apa kicsit tobb (igen tudom öregek) de nagyon zavar engem ez most, remelem nem terhes de most nagyon gondolkoztat ez....
KERLEK CSAK NORMALIS HOZZAFUZNI VALOKAT IRJATOK!
Igazán példaértékű anya lehetsz :)
Ezért tart itt a társadalom.
Na azért az szép lenne, ha mondjuk a szülők szeretnének három gyereket nagy egyetértésben. Tételezzük fel, hogy megvan hozzá a pénzük és idejük, hogy normálisan felneveljék őket, de nem, majd a legnagyobb megszabja, hogy ő esetleg egyke kíván lenni, a szülők tervezzék át az életüket.
Remélem, akik azt írják, megszakítanák a szülővel a kapcsolatot akkor sem állnának sorba mikor örökölni kell.
Vagy olyankor eszükbe jut, hogy voltak szüleik?
Itt nem kisgyerekekről és nem tervezésről beszélünk, hanem egy 50 éves öreg nőről!!!
Optimális esetben az ember eléggé gyerek, amikor testvére születik.
Viszont amikor egy kamasz, ne adj isten érettségiző mellé önmegvalósításból odaraknak egy babát, azt nehogymár kötelező legyen mosolyogva tárt karokkal fogadni.
Szerintetek ki a fenére hárul az a gyerek, ha az öreg szülőket éri valami??
Csak ugye erre nem gondol senki.
Nem, nem kötelező elviselni a gyereksírást. És nem kötelező elviselni a nagymama korú babázni vágyókat sem! Velük van baj, nem azzal, aki ezt elutasítja.
És az örökség miért ne járna az első gyereknek? Mert nem hajlandó ebben részt venni?
Szerintetek véletlenül van az, hogy ilyenkor már rohadtul nem szoktak teherbe esni!?
Egy kérdező korú gyereknél sem véletlen, hogy elutasítja a gyereket. Így van az ember kitalálva, akkor is, ha sokan felül akarják írni.
Ilyenkor hálát adok az égnek, hogy a 16 éves lányom örül, hogy jön a kicsi. Mondjuk én még "csak" 40 felé megyek, de egy egészséges 50 éves is élni fog még 20-30 évig, meg azért ilyenkor már tényleg ritkán szülnek, nem jellemző 43-44 után.
Na meg egy kamasz pár éven belül már nem fog otthon lakni, én 16 évesem is kolis, suli alatt hétvégén van itthon csak, tud nyugodtan tanulni.
És igen, ha az én gyerekem azt mondaná, hogy azért nem kíváncsi rám többet, mert nem mentem abortuszra és valóban évek múlva sem keresne, akkor kezdeném intézni a végrendeletem.
Hisz akkor ő tagadott ki engem tulajdonképpen, így meg én nem szeretném, hogy az a gyerekem, aki végig normális volt velem, esetleg ápolt idős koromban azzal szembesüljön miután meghaltam, hogy jön egy számára tök idegen ember és kéri az ingatlanom árának felét.
Szerintem kerdezo nem terhes az anyukad, mert ha az lenne apad 50 pluszosan ezt annyira nem tartana viccesnek hogy viccelodjon vele.
Sajnos biologiailag es orvostudomanyiag is olyan 45-48-ig okes egy varandossag. Bar iylenkor rengeteg komplikacio (baj) lehet mar, de ha valaki nagyon abortusz ellenes akkor lehet bevallalja, ha mar igy esett.
Inkabb azon aggodnek a helyedben, ha megis az, akkor anyudat mennyire viseli meg majd az abortusz mert biztos nem fogja megtartani. Es az orvosok se a megtartast fogjak javasolni.
Nem arról van szó, hogy nem fogadja el a tesót, nem kötelező örömtáncot járni, az örökséges részt arra a helyzetre értettem, amit valaki írt, hogy akkor onnantól nem kíváncsi a szüleire, vagy valami ilyesmi.
Azért ha onnantól rám se nyitja az ajtót többet, az nem a"nem örül"kategória.
Nem zsarolnám semmiféle pénzzel, hisz nem beszélnénk többet, ha jól értem, csak halálom után derülne ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!