Mit csináljak? Szerintem anyukám terhes a pasijától!?
Mégis milyen választ vársz itt idegenektől?
Egyáltalán mit tudna rajtuk kívül bárki is csinálni?
"és talán elolvastam az üzeneteit a pasijával"
És ha talán anyád elolvasná a te üzeneteidet akkor ki lennél akadva. Amúgy meg ne csinálj semmit, nem a te dolgod eldönteni, hogy anyádnak legye-e gyereke vagy sem. Ha meg lesz is még nem jelenti azt, hogy veled nem fog törődni ugyanúgy, mint eddig. Te nem miatta aggódsz, már előre féltékeny vagy az új gyerekre. Hány éves anyukád egyébként?
Először is, ne turkálj anyád táskájában! (SEM!) Neked sem esne jól a fordított helyzet! És mi az, hogy TALÁN elolvastam az üzeneteit? Most elolvastad vagy nem olvastad el? Gyerek vagy, aki még ezt sem meri felvállalni?
Anyád felnőtt ember, saját élete van saját döntésekkel. Gondolom, azért nem kötötte még az orrodra, hogy mi történt, mert ismer és tudja, hogy miként fogsz reagálni...
Szerintem hisztis, féltékeny kis kölyök vagy, akivel nem lehet és nem is kell ilyen komoly témát megbeszélni. Ne szólj a felnőttek dolgaiba!
Neked ezzel semmi tennivalód nincs, azon kívül, hogy egyszerűen elfogadod a helyzetet és nem nehezíted meg hisztivel az anyád és a saját dolgodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!