Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes az anyukam?

Szerintetek terhes az anyukam?

Figyelt kérdés

Talatam egy terhessegi tetsztet ami nem volt kibontva, latszott rajta hogy felbontatlan. Kb 3-4 napja vagy valahogy igy kérdezte meg apam (anyam is ott volt) hogy jo lenne egy kisocsi? Kicsit fura de igen a szuleim 50 evesek apa kicsit tobb (igen tudom öregek) de nagyon zavar engem ez most, remelem nem terhes de most nagyon gondolkoztat ez....

KERLEK CSAK NORMALIS HOZZAFUZNI VALOKAT IRJATOK!

2020. júl. 21. 13:00
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
61%
#20. Akkor majd szépen úgy dönt, hogy nem tartja a kapcsolatot a szülőkkel, hiszen ők sem voltak tekintettel rá.
2020. júl. 21. 14:31
 22/49 anonim ***** válasza:
46%
21-es, akkor ne tartsa ha ennyire debil barom. Xd Én sem háborogtam miatta, hanem örülök neki. De ha nem örülnék is elfogadnám, hogy így szerették volna.
2020. júl. 21. 14:35
 23/49 anonim ***** válasza:
72%
A gyerekvállalás 100%-ban a szülők döntése kell, hogy legyen. Senki másnak nincs beleszólása. Ha pedig emiatt nem tartja a szülőkkel valaki a kapcsolatot, akkor jobb is. De normális ember örülni szokott a testvérének.
2020. júl. 21. 14:36
 24/49 anonim ***** válasza:
67%
#22. Én viszont teljesen megértem, hogy egy nagyobb gyerek (de akár egy kisebb is) nem akar testvért. De persze a már meglevő gyereknek soha sincsen semmibe beleszólása..
2020. júl. 21. 14:37
 25/49 anonim ***** válasza:
59%
Normális ember akkor örül a testvérének, ha az nincs ráerőszakolva. Megcsinálni, megszülni könnyebb, mint foglalkozni vele. Nem a szülőn fog állandóan lógni, hanem a nagyobb gyereken, ezt tapasztalatból mondom. Se tanulni, se pihenni nem lehet egy kisebb gyerektől.
2020. júl. 21. 14:40
 26/49 anonim ***** válasza:
66%
#25-ös, erről beszélek én is. Ezért lenne úgymond "beleszólása" a nagyobb gyereknek, főleg, ha nagy a korkülönbség.
2020. júl. 21. 14:41
 27/49 anonim ***** válasza:
80%
És ebből a pár sorból, amit a kérdező írt, hogy jutottunk el oda, hogy a kérdezőre lesz hagyva a tesó? Médiumok vagytok?
2020. júl. 21. 14:47
 28/49 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, nem vagyunk látnokok, az esély megvan rá, hogy édesanyád terhes, de kicsi 50 évesen.

Ha terhes, úgyis elmondják neked, hidd el.

Te hány éves vagy?

2020. júl. 21. 15:25
 29/49 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is van beleszólása a nagyobb gyereknek.

Én is leszarnám anyámékat, ha "megajándékoztak" volna egy kistestvérrel.

Ugyanúgy joga van megszakítani a kapcsolatot, nem szeretni a kicsit és figyelmen kívül hagyni, mint as anyának felbolygatni egy új babával a családi életet.

2020. júl. 21. 16:44
 30/49 anonim ***** válasza:
55%
Persze, joga van, ahogy nekem is hülyének nézni a gyerekemet és leszarni ha ilyen ostoba.
2020. júl. 21. 17:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!