Talatam egy terhessegi tetsztet ami nem volt kibontva, latszott rajta hogy felbontatlan. Kb 3-4 napja vagy valahogy igy kérdezte meg apam (anyam is ott volt) hogy jo lenne egy kisocsi? Kicsit fura de igen a szuleim 50 evesek apa kicsit tobb (igen tudom öregek) de nagyon zavar engem ez most, remelem nem terhes de most nagyon gondolkoztat ez....
#20. Akkor majd szépen úgy dönt, hogy nem tartja a kapcsolatot a szülőkkel, hiszen ők sem voltak tekintettel rá.
2020. júl. 21. 14:31
22/49 anonim válasza:
21-es, akkor ne tartsa ha ennyire debil barom. Xd Én sem háborogtam miatta, hanem örülök neki. De ha nem örülnék is elfogadnám, hogy így szerették volna.
2020. júl. 21. 14:35
23/49 anonim válasza:
A gyerekvállalás 100%-ban a szülők döntése kell, hogy legyen. Senki másnak nincs beleszólása. Ha pedig emiatt nem tartja a szülőkkel valaki a kapcsolatot, akkor jobb is. De normális ember örülni szokott a testvérének.
2020. júl. 21. 14:36
24/49 anonim válasza:
#22. Én viszont teljesen megértem, hogy egy nagyobb gyerek (de akár egy kisebb is) nem akar testvért. De persze a már meglevő gyereknek soha sincsen semmibe beleszólása..
2020. júl. 21. 14:37
25/49 anonim válasza:
Normális ember akkor örül a testvérének, ha az nincs ráerőszakolva. Megcsinálni, megszülni könnyebb, mint foglalkozni vele. Nem a szülőn fog állandóan lógni, hanem a nagyobb gyereken, ezt tapasztalatból mondom. Se tanulni, se pihenni nem lehet egy kisebb gyerektől.
2020. júl. 21. 14:40
26/49 anonim válasza:
#25-ös, erről beszélek én is. Ezért lenne úgymond "beleszólása" a nagyobb gyereknek, főleg, ha nagy a korkülönbség.
2020. júl. 21. 14:41
27/49 anonim válasza:
És ebből a pár sorból, amit a kérdező írt, hogy jutottunk el oda, hogy a kérdezőre lesz hagyva a tesó? Médiumok vagytok?
2020. júl. 21. 14:47
28/49 anonim válasza:
Kérdező, nem vagyunk látnokok, az esély megvan rá, hogy édesanyád terhes, de kicsi 50 évesen.
Ha terhes, úgyis elmondják neked, hidd el.
Te hány éves vagy?
2020. júl. 21. 15:25
29/49 anonim válasza:
Szerintem is van beleszólása a nagyobb gyereknek.
Én is leszarnám anyámékat, ha "megajándékoztak" volna egy kistestvérrel.
Ugyanúgy joga van megszakítani a kapcsolatot, nem szeretni a kicsit és figyelmen kívül hagyni, mint as anyának felbolygatni egy új babával a családi életet.
2020. júl. 21. 16:44
30/49 anonim válasza:
Persze, joga van, ahogy nekem is hülyének nézni a gyerekemet és leszarni ha ilyen ostoba.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!