Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek terhes az anyukam?

Szerintetek terhes az anyukam?

Figyelt kérdés

Talatam egy terhessegi tetsztet ami nem volt kibontva, latszott rajta hogy felbontatlan. Kb 3-4 napja vagy valahogy igy kérdezte meg apam (anyam is ott volt) hogy jo lenne egy kisocsi? Kicsit fura de igen a szuleim 50 evesek apa kicsit tobb (igen tudom öregek) de nagyon zavar engem ez most, remelem nem terhes de most nagyon gondolkoztat ez....

KERLEK CSAK NORMALIS HOZZAFUZNI VALOKAT IRJATOK!

2020. júl. 21. 13:00
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
22%

-Találtál egy bontatlan terhességi tesztet.

-Apád megkérdezte,hogy jó lenne e egy kisöcsi.(De lehet,hogy csak poénkodott!)

Aztán mondjuk most meg,hogy terhes-e az anyád?

2020. júl. 21. 13:42
 12/49 anonim ***** válasza:
99%
Klimax miatt vehette..ha elmarad a menses,a nőgyógyász szokta javasolni, hogy csináljon egy tesztet, a biztonság kedvéért. Így már a menstruáció zavaroknál tisztábban lát az orvos.
2020. júl. 21. 13:48
 13/49 Metionin ***** válasza:
99%
Szerintem is a klimax miatt volt teszt.
2020. júl. 21. 14:10
 14/49 anonim ***** válasza:
62%
Sosem lehet tudni, kérdezz rá! Az én anyukám is azt hitte 45 évesen, hogy nem lesz, mert megmondta neki az orvosa, hogy változó korban van meg amúgy is sokszor elvetélt, lehetetlen, aztán most várjuk a kisöcsit. :P
2020. júl. 21. 14:15
 15/49 anonim ***** válasza:
91%

Lehet, hogy a teszt korábbról maradt, vagy egyszerűen csak mindig van otthon, mert csak felületesen védekeznek.

Az is lehet, hogy anyukád most van a változókor elején, és ennek a tüneteire azt hitte, hogy terhesség, meg akart róla bizonyosodni.

Meg persze az is lehet, hogy terhes, de ennyiből még nem biztos.

2020. júl. 21. 14:16
 16/49 anonim ***** válasza:
56%
Kérdezz rá. De ha az is, az ő döntésük.
2020. júl. 21. 14:22
 17/49 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó, az oké, hogy az ő döntésük, de ha a Kérdező otthon lakik, neki is kéne, hogy legyen beleszólása abba, hogy akarja-e, hogy fenekestül felforduljon az élete, vagy sem..
2020. júl. 21. 14:24
 18/49 anonim ***** válasza:
68%
#17 nem, nincs beleszólása. Max a véleményét kérhetik ki. Ez a szülők dontése 100%-ig
2020. júl. 21. 14:26
 19/49 anonim ***** válasza:
61%
#18. Nem lennék a te gyereked, ha ezt így gondolod..
2020. júl. 21. 14:27
 20/49 anonim ***** válasza:
65%
17, nincsen. A gyerek elfogadja, hogy úgy lesz, ahogy a szülei akarják és kész. Majd ha ő lesz felnőtt, akkor dönthet az életvezetési és családtervezési kérdésekben.
2020. júl. 21. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!