Terhes lettem, hogy mondjuk el a szüleinknek?
Nem tudom, hogy mi lenne a jó... Ha egyszerre mondanánk el, vagy külön-külön. Jóban vannak a barátom szülei az enyémekkel, de nyilván ha összehívjuk őket, sejteni fogják, hogy valami nagy bejelentés lesz. Ki hogyan csinálta?
Én most lettem 22, a párom 25 éves, szóval még nem számítanak unokára a családunkban. De ettől függetlenül az öröm biztosan nagy lesz. :)
Szerintem külön-külön mondjátok el. Ismeretségi körben úgy volt hogy felvették videóra amikor a doki nézte ultrahangon a picit, majd lejátszották a szülőknek, nyilván nem mondták el nekik, hogy mi van a videón (valamit hazudtak), de elvileg volt nagy öröm mikor meglátták az ultrahang felvételt. Ők is külön játszották le a két családnak.
Sok boldogságot a babához!
22L
#3: Ne legyél már ilyen pokróc, nem tudhatod milyen egzisztenciával rendelkezik a kérdező, de már beszólogatsz... Pluszban 22 évesen már nem felelőtlen dolog a szülés, ha nem otthon lakik, hanem a párjával saját/bérelt lakásban.
Ha rég együtt vagyok/éltek, akkor közösen lenne a legjobb megoldás a pároddal. Első körben vagy a te, vagy az ő szüleinek mondjátok el. Összehívni nem hívnám össze a családot, mert akkor sejteni lehet hogy lesz valami mondandótok. :)
Gratula a babához.
Hónapokig biztosan nem fogunk várni. Tudom, hogy sokan azért nem mondják el, mert ha történik valami, mi lesz... De ha nálunk lenne bármi, azt a családunk is tudná. Tehát értelmetlen lenne hónapokig titkolni.
Második válaszoló, köszönöm a normális válaszodat!:)) (ciki, hogy 3-ból 1 db a tényleg releváns, és még azt is lepontozzák mások)
Harmadik, nem értem, hogy te itt kinek gondolod magad, hogy ilyen stílust megengedj BÁRKIVEL SZEMBEN. Lehet nálatok ez a divat, de itt mellőzd ezt. Továbbá igen, képzeld el, anyagilag simán belefér a baba! 16 éves korom óta folyamatosan dolgozom, jelenleg mesterszakon vagyok. 3 nyelvet beszélek a magyaron kívül, van egy szakmám is, szóval megnyugodhatsz, nem vagyok elveszve az életben. A páromnak is biztos munkája van, van két hitelmentes lakásunk (ebből egy kiadva, az plusz jövedelem), és két autónk is. Ráadásul nem "aktuális pasim" van, hanem párom. Szerintem 8 együtt töltött év után, amiből kettőt már összeköltözve töltöttünk nyugodtan hívhatom így. Sz.r az életed elhiszem, de nem másoknak kell beszólogatni!
Köszönjük szépen. :)
Kár az ilyenen felhúzni magunkat, szegény biztos ingerszegény környezetben él, nem tudja hogy levezetni a feszkót. Neki sokkal nagyobb problémái lehetnek saját magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!