Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Még nagyon az elején vagyok....

Még nagyon az elején vagyok. Mikor mondjuk el a szüleinknek a jó hírt? Szeretném őket beavatni, hiszen azt akarom, hogy velünk együtt örüljenek, viszont egy kicsit tartok a babonától is, hogy 12 hét előtt még ne.

Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi akkor mondtuk meg, maikor voltam a 0. UH-n. Akkor már betöltött 7 hetes voltam.

Nem szóltunk semmit, csak annyit:

-Jut is eszembe, akarok valamit mutatni!

És kitettem a képet az asztalra.

Sok boldogságot nektek!

2009. márc. 30. 21:05
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is GRATULÁLOK!!!!

Mi a tesztelés napján már elmondtuk,mert együtt lakunk és úgyis észre vették volna hamarosan (hányás..). Így nem vártunk vele.Kinek másnak mondanátok el először mint akik hasonlóképpen várják mint Ti?

Problémamentes babavárást kívánok!

29hetes

2009. márc. 30. 21:06
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem látok bele a családi életetekbe, de anyukáméknak is biztos elmondanám :)

Én is babonás voltam és a 12. hét előtt csak kevés embernek mondtam el. Nagyon megbántottam volna anyumat, ha nem így teszek...

2009. márc. 30. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mondtam el, amikor az orvos megerősítette a teszt eredményét!

Gratulálok! Boldog babavárást!

2009. márc. 30. 21:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
mi együtt teszteltünk, még a családommal laktunk. Nagymamám volt otthon, vörös fejjel zokogva mondtuk Dédi lesz. Anyukámék elutaztak, Ők rá 1-2 nappal tudták meg. Szerintem "megérdemlik". Boldog babavárást! ;)
2009. márc. 30. 21:12
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én a 12. hét után mondtam el.

Előtte 2 vetélésem volt, az apukám majdnem belepusztult az egyikbe. Úgy várta szegénykém az unokát! :(

Ha nagyon lelkisek, akkor ne mondd még el! (Biztos, ami biztos!)

Ha nem azok, mondd el nyugodtan!

Gratulálok!

2009. márc. 30. 21:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Én az 5.hétben vagyok, de még nem mondtam a szüleimnek óvatosságból. Sajnos nemrég volt egy vetélésem, akkor a teszt után azonnal elmondtuk. Most gondolom kivárom, hogy legyen szívhangja a picinek és akkor majd viszem a fotót. De a testvérem már tudja. Jó babavárást!
2009. márc. 30. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én ahogy kijöttem az ultrahangról a jó hírrel, már hívtam is anyut aztán aput :D
2009. márc. 30. 22:25
 9/12 anonim ***** válasza:
en eppen magyarorszagon tartozkodtam mikor terhes lettem, anyukamek meg canadaba es egybol hivtam anyut hogy pozitiv lett a tesztem, majd kiugrott a borebol, ugy orult:)
2009. márc. 31. 01:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Mi elmondtuk a tesztelés után pár héttel, utána elvetéltem. Megfogadtam, hogy a következőt csak akkor mondjuk el, ha már nőni kezd a hasam. Különben sem vagyok az a dicsekedős fajta, olyan hülyén éreztem magam akkor is, mikor elmondtuk a szülőknek. Lehet, hogy önző vagyok, de ez hadd legyen a mi titkunk, a mi örömünk.
2009. márc. 31. 09:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!