Még nagyon az elején vagyok. Mikor mondjuk el a szüleinknek a jó hírt? Szeretném őket beavatni, hiszen azt akarom, hogy velünk együtt örüljenek, viszont egy kicsit tartok a babonától is, hogy 12 hét előtt még ne.
Figyelt kérdés
2009. márc. 30. 21:01
11/12 anonim válasza:
Szia.Én is úgy jártam sajna mint az utolsó válaszoló,mi is elmondtuk és sajna vetélés lett belőle:(aztán megfogadtuk,hogy akkor mondjuk csak el ha már látott orvos és van már szívhang is így tettünk bár ez a terhességem sem volt komplikáció mentes,de ma pont 7hónapja,hogy a kisfiunk megszületett ,és boldog szülők vagyunk.
12/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldöntened! Én a férjemnek elmondtam tesztelés után, de a családnak csak akkor miután volt szívhang, mivel első alkalommal, mikor a doktor úrnál jártam, még nagyon pici volt. Az apósomék nagyon várták a babát, így nem akartunk csalódást okozni, ezért vártuk meg a szívhangot. Persze a 12.hétig a legnagyobb az esély a vetélésre, ebben még benne vagyok. Azt sajnálom, hogy mikor a jóhír is publikus lett volna, addigra a nagypapám már bekerült a kórházba, így ő sajnos már nem tudta meg a hírt.... ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!