Családon belül közös kassza úgy, hogy te keresel többet? Belemennél?
Párod keres X-et, te 12X-et.
Ebben az esetben belemennél a közös bankszámlába, közös kasszába?
Vagy a gyerekkel, gyerekekkel járó kiadások legyenek közösek, minden más kiadás, vásárlás külön?
Én anyummal és párommal lakok. Párom nemrégen költözött be, valójában rossz anyagi helyzetben volt, most is nekem marad több pénzem. Anyum ráadásul rokkant. Tehát tul.képpen én vagyok a legfőbb kereső. Úgyszólván félig vagyunk közös kasszán. A lakás költségeit elosztjuk egységesen és anyum ad pénzt vásárolni. Párommal a vásárlás zajlik kissé ilyen-olyan módon is. Alapvetően szintén a saját pénzünket használjuk saját magunkra, mert az én étkezésem korlátozott és ő szinte mindent megeszik. De sok esetben közös kajához mégis én vásárolok. Ő esetleg később más vásárlással kompenzálja ezt.
34/F
12x fizetés különbség simán elérhető ha az egyik fél p. tanár míg a másik távmunkában programozó külföldi cégnél, 3-4 év tapasztalattal.
Havi szinten az 1.5M Ft a mimimum, de meg lehet ütni 2M Ft-os állást is nem ritkán, mint mondtam, azért kell pár év tapasztalat.
Mindketten értelmiségiek, egyetemet végzettek, lehet a tanár még többet is tanult, mégis.. sajnos a világ igazságtalan meg hát rabszolgaországban élünk.
Az én fizum csak 100-ezerrel több és még én sem keresek sokat, de nagyjából külön kezeljük. Nekem igazából nagyobb igényeim vannak kettőnkön túl is, tudni akarom a pénzem határait, és nem akarom a pénzét költeni magamra kajálás helyett. Mint például könyvek, bulizások, utazások.
Amikor munkanélküli volt párom, akkor nyilván megsegítettem. Az egy speciális helyzet.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!