Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül közös kassza...

Családon belül közös kassza úgy, hogy te keresel többet? Belemennél?

Figyelt kérdés

Párod keres X-et, te 12X-et.

Ebben az esetben belemennél a közös bankszámlába, közös kasszába?

Vagy a gyerekkel, gyerekekkel járó kiadások legyenek közösek, minden más kiadás, vásárlás külön?

2023. szept. 24. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
14%

Feleségem 150 nettót keres én, meg 700-at.

Közös kasszán vagyunk, és mindent megbeszélünk hogy mit veszünk magunknak. Értsd kb engedélyt kell kérnem mindenre ami kicsit drágább. Ez azért érdekesen működik, mert hiába spórolok valamire hónapokig ha ő meg gyakran jár vásárolni, így előfordulhat hogy én nem vehetek meg egy drágább dolgot a kocsihoz /xboxot stb, mert ő már vett egy drágább ruhát/cipőt/táskát/lakberendezési tárgyat a hónapban. Általában övé a döntés ezekben. Ez ilyen sajnos, de együtt tudok élni ezzel.

2023. szept. 24. 18:47
 62/85 anonim ***** válasza:
18%
Ja, addig, míg el nem váltok. 60 % az esély rá.
2023. szept. 24. 18:47
 63/85 anonim ***** válasza:
45%

"hogyan kezeli a vőlegényed az anyja beszólásait, hagyja-e, hogy irányítsa?"

Sehogy. Az egyik fülén be, a másikon meg ki. Sokszor szerintem nem is figyel arra, miket mond az anyja.

Tehát a párod konfliktus kerülő, nem hajlandó konfrontálódni az anyjával akkor sem, ha épp Téged sérteget. Ez bizony hiba, mert egy férfi részéről az lenne a helyes viselkedés ilyenkor, ha kiáll melletted és határozottan leállítja az anyját.

2023. szept. 24. 19:11
 64/85 anonim ***** válasza:
63%
Akkor már számlázzátok ki a spermát és a gyerekkihordást is...
2023. szept. 24. 19:14
 65/85 anonim ***** válasza:
22%
Nem gondolom, hogy ekkora eltéréssel egymással kellene párkapcsolatot létesíteni.
2023. szept. 24. 19:21
 66/85 A kérdező kommentje:

Nem konfliktuskerülő, ezt a konkrét esetet nem is tudja.

Nyilván ha rólam van szó, összeveszik bárkivel, még az anyjával is.

2023. szept. 24. 19:25
 67/85 anonim ***** válasza:
92%
Amikor még nem voltunk házasok csak összeköltünk én keveset kerestem a párom sokat. Nem akart közös kasszát. Oké. Megértettem bár közösen fizettünk mindent de a félretett pénzünk nem lett közös. Aztán jött a covid, neki már nem ment olyan jól, én munkahelyet váltottam és háromszor annyit keresek a mai napig. Persze rögtön legyen közös kassza. Hát nem, nem vagyok én hülye. Ezek után nem. Ugyanúgy közösek a kiadások de a többi nem. Én őt nagyon sajnálom de sajnált O engem amikor szarban voltam?
2023. szept. 24. 19:31
 68/85 anonim ***** válasza:
71%

Tedd azt, amit a vőlegényed:a kedves mama dumáját egyik füleden be, a másikon ki.

Amúgy én a helyedben nem az anyagiak miatt aggódnék. Félő, hogy anyóspajtás később szétcseszi a házasságotokat.

2023. szept. 24. 19:31
 69/85 A kérdező kommentje:
Nem cseszi szét, mert, mint írtam, a párom egyáltalán nem szereti az anyját, nem jó a kapcsolatuk.
2023. szept. 24. 19:32
 70/85 anonim ***** válasza:
33%
Az se jó ha nem szereti.. szeresse csak kezelje a helyén..
2023. szept. 24. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!