Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül közös kassza...

Családon belül közös kassza úgy, hogy te keresel többet? Belemennél?

Figyelt kérdés

Párod keres X-et, te 12X-et.

Ebben az esetben belemennél a közös bankszámlába, közös kasszába?

Vagy a gyerekkel, gyerekekkel járó kiadások legyenek közösek, minden más kiadás, vásárlás külön?

2023. szept. 24. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/85 anonim ***** válasza:
89%
Azzal ugye a kedves mama is tisztában van, hogy a házasságkötés után - házassági szerződés hiányában - mindkettőtök keresete közös vagyon, függetlenül attól, hogy kinek a nevén lévh bankszámlára érkezik?
2023. szept. 24. 18:05
 52/85 A kérdező kommentje:
Vigyázz, mindjárt te is a világ hazugjának leszel kikiáltva! :D
2023. szept. 24. 18:06
 53/85 A kérdező kommentje:

"Azzal ugye a kedves mama is tisztában van, hogy a házasságkötés után - házassági szerződés hiányában - mindkettőtök keresete közös vagyon, függetlenül attól, hogy kinek a nevén lévh bankszámlára érkezik?"

Pont ezért hallgatom hetente a telefonbeszélgetést, hogy De SzErZőDéS MiNdEnKépPeN LeGyEn.

2023. szept. 24. 18:07
 54/85 anonim ***** válasza:
71%

Én nem mennék hozzá. Olyan, mintha az anyjához mennél. Egyébként a párod mit szól hozzá?

Mindegy is. Nem kell ilyen pasi. Majd lesz másik.

2023. szept. 24. 18:11
 55/85 A kérdező kommentje:

Nekem ő életem szerelme, így nem igazán itt szerezném megszavaztatni, legyen-e esküvőnk vagy sem.

Nem kedveli az anyját amúgy.

2023. szept. 24. 18:16
 56/85 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ezt nektek kellene megbeszélni. Sok boldogságot kívánok!
2023. szept. 24. 18:21
 57/85 anonim ***** válasza:
89%
A jövőtök szempontjából sokkal fontosabb kérdés az, hogyan kezeli a vőlegényed az anyja beszólásait, hagyja-e, hogy irányítsa? Leállította-e már az anyját, hogy ne szóljon bele a dolgaiba, a párkapcsolatába és a pénzügyeibe? Az önmagában nem probléma, ha írtok Házassági Szerződést, de az már nagyon nem mindegy, abba pontosan mi kerülne bele?
2023. szept. 24. 18:32
 58/85 anonim ***** válasza:
38%
Meg tudom érteni a mamát. Ha netán majd váltok és viszed mindennek a felét, akkor majd a férjed is veri a fejét a falba, hogy nem hallgatott az anyjára... Mellesleg ha nem a pénzére hajtasz, akkor mi kifogásod lehet a szerződés ellen? Ezzel az egy dologgaltudodhitelesen bizonyítani, hogy nem aranyásó vagy. És nem mindegy hosszútávon a családdal való viszonyodat tekintve, hogyan tekint rád a családja. ha ez érdekel egyáltalán.
2023. szept. 24. 18:36
 59/85 anonim ***** válasza:
86%
Belemennék. Együttélés mellett nehéz elosztani, hogy ki mit vesz. Kaja, tisztítószer, rezsi mind közös dolgok.
2023. szept. 24. 18:39
 60/85 A kérdező kommentje:

"hogyan kezeli a vőlegényed az anyja beszólásait, hagyja-e, hogy irányítsa?"

Sehogy. Az egyik fülén be, a másikon meg ki. Sokszor szerintem nem is figyel arra, miket mond az anyja.

"És nem mindegy hosszútávon a családdal való viszonyodat tekintve, hogyan tekint rád a családja."

A páromnak én vagyok a családja.

2023. szept. 24. 18:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!