Családon belül közös kassza úgy, hogy te keresel többet? Belemennél?
Párod keres X-et, te 12X-et.
Ebben az esetben belemennél a közös bankszámlába, közös kasszába?
Vagy a gyerekkel, gyerekekkel járó kiadások legyenek közösek, minden más kiadás, vásárlás külön?
"Azzal ugye a kedves mama is tisztában van, hogy a házasságkötés után - házassági szerződés hiányában - mindkettőtök keresete közös vagyon, függetlenül attól, hogy kinek a nevén lévh bankszámlára érkezik?"
Pont ezért hallgatom hetente a telefonbeszélgetést, hogy De SzErZőDéS MiNdEnKépPeN LeGyEn.
Én nem mennék hozzá. Olyan, mintha az anyjához mennél. Egyébként a párod mit szól hozzá?
Mindegy is. Nem kell ilyen pasi. Majd lesz másik.
Nekem ő életem szerelme, így nem igazán itt szerezném megszavaztatni, legyen-e esküvőnk vagy sem.
Nem kedveli az anyját amúgy.
"hogyan kezeli a vőlegényed az anyja beszólásait, hagyja-e, hogy irányítsa?"
Sehogy. Az egyik fülén be, a másikon meg ki. Sokszor szerintem nem is figyel arra, miket mond az anyja.
"És nem mindegy hosszútávon a családdal való viszonyodat tekintve, hogyan tekint rád a családja."
A páromnak én vagyok a családja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!