Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családon belül közös kassza...

Családon belül közös kassza úgy, hogy te keresel többet? Belemennél?

Figyelt kérdés

Párod keres X-et, te 12X-et.

Ebben az esetben belemennél a közös bankszámlába, közös kasszába?

Vagy a gyerekkel, gyerekekkel járó kiadások legyenek közösek, minden más kiadás, vásárlás külön?

2023. szept. 24. 15:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/85 anonim ***** válasza:
30%
#29 Vehetted volna a fáradságot ahhoz, hogy a következő mondatot is elolvasd: "Persze ha ő dolgozni akar, akkor dolgozzon"
2023. szept. 24. 17:01
 32/85 anonim ***** válasza:
9%

"Nézz szét kicsit a világban, vagy akár Budapest budai oldalán, ennyit tudok javasolni."

Képzeld, szétnéztem. BRUTTÓ 2 millió Ft. környékén van a kereseti top összeg. És ez hivatalos felmérési adat, nem valami kitaláció. Ehhez képest te állításod szerint NETTÓ kb. 3,5 milliót keresel meg.

"Nem vagyok sutyerák alak, szimplán korábban tanultam, egyetemre jártam, július óta dolgozom főállásban."

...és ezt úgy, hogy még egyszerű szövegértéssel is problémák vannak. Én nem rólad beszéltem.

"Mert nagyon szeretem a szakmámat, szenvedélyesen érdekel, még úgy is, hogy pályakezdőként nem milliókat lapátolok haza."

Egyre jobb... Most már pályakezdő vagy és nem milliókat lapátolsz haza? Nem érzed, hogy kibújt a szög zsákból? Szerintem ezen a ponton abba is lehet hagyni a trollkodást, mert magadból csinálsz csak hülyét.

2023. szept. 24. 17:03
 33/85 A kérdező kommentje:

32-es, leírtam egy korábbi kommentemnél, hogy én vagyok a nő, aki az "X-et" keresi.

Nem én vagyok itt, aki hülyét csinál magából...

2023. szept. 24. 17:04
 34/85 anonim ***** válasza:
78%

25. Pl ha valaki kriptovalutákkal kereskedik simán röhögve keres 3M Forintnak megfelelő összeget egy hónapban. (Egy hét alatt is, vagy akár 2 óra alatt is..)

Az meg csak szja köteles azaz 15% adó fizetendő. (Igen, régebben talán 2 éve még SZOCHO is volt, de már az sincs, csapd fel a google-t és tájékozódj.)

Ne magadból indulj ki... nyilván nem ez a többség, de ilyen is van és éppen ezért nem kell egyből ráolvasni látatlanban valakire, hogy egy HAZUG disznó.

2023. szept. 24. 17:06
 35/85 A kérdező kommentje:
Hagyjuk, ő a kis felméréseiből megtudta, hogy bruttó 2M itt a plafon, annál 1 forinttal sem több.
2023. szept. 24. 17:09
 36/85 anonim ***** válasza:
87%
:) igen sztem is hagyjuk, mert úgyis hazudunk 😂
2023. szept. 24. 17:10
 37/85 anonim ***** válasza:
6%
Légiforgalmi irányító bruttó 1,9 millió Ft.-ot visz haza. Ez a top fizetés. De igen, én hazudok. Nem az, aki azt állítja, hogy netto 3.5 milkát visz haza, aminek kiszámolni sem merem, hogy mennyi a bruttója. Durva, hogy ezt valaki beveszi.
2023. szept. 24. 17:15
 38/85 A kérdező kommentje:

Az is, hogy ennyire nincs fogalmad a világról, annak működéséről.

Nem alkalmazottként dolgozik a párom, nem 8-tól 4-ig tart a munkaideje. De annyira nem tartozik ez a kérdéshez, hogy nem gondoltam, pontosan minden mondatomat alá kell támasztani.

Lapozz már, kérlek!

Lassan ott tartunk, hogy adóbevallást követelsz.

2023. szept. 24. 17:18
 39/85 anonim ***** válasza:
0%
Nézd, elmondtam, hogy nem lehet ennyit megkeresni. Pont. Külföldön sem nagyon. Az hogy a párod vállalkozó és te azt hiszed a bevételére, hogy neki az a keresete, azt gondolom, hogy ez nem az én szegénységi bizonyítványomat írja alá. Egy vállalkozó örül, ha nincsen negatívban a vállalkozása, nemhogy még több millió Ft.-ot ki is vegyen a kasszából. Ez a való világ.
2023. szept. 24. 17:24
 40/85 anonim ***** válasza:
89%

37-es, ne legyél már ennyire korlátolt. Simán léteznek olyan emberek Magyarországon is, akiknek van mondjuk havi 7 jegyű alkalmazotti jövedelmük és lehet még mellé pl. egy sikeres saját cégük, amiből kivehetnek évente akár 100M Ft osztalékot, vagy ingatlanokat, gépeket, járműveket adnak bérbe, stb, stb. Léteznek igen magas jövedelmű emberek, ezen teljesen felesleges rugózni, nem ez volt a kérdés.

Kérdező, én ezt a vőlegényemmel beszélném meg, a leendő anyóst neki kell leállítani. Az számít, ahogy Ti gondolkoztok erről, anyukának ebbe nincs beleszólása.

2023. szept. 24. 17:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!