Miért lesz sok nő igénytelen házasságban, gyerekvállalás után? Van itt olyan, akivel megtörtént?
kedves utolsó válaszoló!
Nem kell, hogy szimpatikus legyen neked a kérdésem, nem azért írtam ki. És ha elolvastad volna figyelmesen a hozzászólásaimat, láttad volna, hogy egy szóval sem írtam ilyet, hogy emiatt biztosan elhagy valakit a párja. Azt írtam, hogyha egy nő drasztikusan!! megváltozik a terhesség után és nem változtat utána hosszú távon(nem hónapokról beszélek), akkor igenis a házasság kárára meHET a dolog. Nem pár kiló pluszról beszélek, eleve elsősorban azt emeltem ki, hogy pl. valaki zsíros hajjal jár, koszos, kinyúlt felsőkben és nem a túlsúlyt. Azt is leírtam, hogyha valaki megváltozik rossz értelemben, azért rossz elsősorban mert magának nem fog tetszeni, nem fogja jól érezni magát a bőrében, nem fog úgy örülni s férje közeledésének a gátlásossága miatt stb. Igenis nagyon fontos az egy párkapcsolatban is, hogy egy nő nőnek, csinosnak érezze magát. De ha valakiknek őszintén jó az az állapot, akkor semmi bajom vele, csak sajnos nem ez az általános.
Felőlem leszólhatsz a továbbiakban is, nekem akkor is ez a véleményem. Kicsit túlságosan magadra vetted és nagy ügyet csináltál egy kérdésből.
Kedves Kérdező!
Ne foglalkozz azokkal a nőkkel,akik e kérdés miatt támadnak.Bizonyára sok nőt szülés után elhanyagol a férje,megkeseredettek és ilyen-olyan oldalakon zúdítják egy másik ártatlan emberre a haragjukat.
Na hogy ki zúdít,mit,meg kire azzal azért vitatkoznék...
A kérdezőnek meg csak annyit,hogy akkor mi biztosan nem ugyanarról a kérdésről beszélünk..
És a legkevésbé sem érdekel olyasvalakiknek a véleménye,akik nem élték át sem a terhességet,sem a gyereknevelést,sem azt h milyen vkivel 12 éve együtt élni.Az viszont felháborít h összejöttök,és mindenféle szakavatottság nélkül papoltok,h kinek milyennek kellene lenni..Ennyi.
67%-os%!
Ha ennyire felzaklat a dolog, biztos volt már részed abban, hogy elhagytad magad, elégedetlen vagy a házasságoddal, esetleg tönkrement emiatt. Neten keresztül bármit lehet állítani. Ha nem érintene a dolog, nem vennéd a fáradtságot és nem írnál több üzenetet felháborodott stílusban. Tudod, amihez semmi közöm és nem érint engem, azzal kapcsolatban nem lehet ilyen heves indulatokat kiváltani. Az pedig a te problémád, hogy nem fogod fel a dolgokat vagy nem tudod értelmezni a szöveget, pontosabban inkább nem akarod értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!