Miért lesz sok nő igénytelen házasságban, gyerekvállalás után? Van itt olyan, akivel megtörtént?
Én is úgy vettem észre, hogy lenézik azokat az anyukákat, akik nem gálában mennek a gyerekkel a játszótérre.
Ez a komment pl. arról szól:
"A hátam mögött mindig összesúgnak, gondolom az a baj, hogy én nem szakadt melegítőben és otthonkában járok, meg nem csöpög a hajamról a zsír..."
Én a gyerekemmel játszani megyek a játszótérre, ez azt jelenti, hogy homokozok is Vele. Nekem meg az a furcsa, mikor egyes anyukák kikenve, tűsarkúban letipegnek a játszótérre a gyerekkel, aztán ott egyedül hagyják őket, hogy játszanak akivel tudnak. Én nem sétáltatom a gyerekem, mint más a kutyáját, hanem együtt játszunk. Már elnézést, de nem fogok bemenni a homokozóba miniszoknyában és tűsarkúban. Ezt azért írtam le, mert sokan az alapján ítélik meg az anyukákat, ahogyan a játszótéren megjelennek.
Szerintem senki nem förmedt rá senkire, hogy miért nem festi valaki magát. Általánosságban felsoroltuk páran, hogy milyen dolgokkal, kiegészítőkkel lehet valaki igényes (PL.!!! csinos ruhák, sport, smink). Nem kell kiragadni egy szót és azon lovagolni.
Látom, egyeseket nagyon felkavart a téma és fel van háborodva. Elsősorban magadban tegyél rendet, mert itt téged zavar a legjobban, hogy elhagytad magadat szülés után, különben nem vennéd ennyire magadra. Nem nekem kell megfelelni, hanem magadnak, meg gondolom szeretnél tetszeni a párodnak. Sajnálom, hogy nem így van és itt kell kiadnod magadból a megkeseredettségedet.
Már megint ez a dolog,h magamra vettem,mert én is ilyen vagyok...Bocs,de én nem láttam még ennyire beszűkült enbert..
Ahelyett h azt mondanád h hát igen,lehetnek OKOK,amikről egy anya nem tehet,s ezért olyan,amilyen-de nem ,még véletlenül sem mondanád,ismernéd el,hogy igen,ilyen valóban létezik,s mutatnál némi empátiát,megértést..csak lököd az ostobaságaidat..
Valaki itt írta, hogy játszótérre nem tűsarkúban megy és hasonlók. Akinek az igényesség a full sminket, a tűsarkat, meg a miniszoknyát jelenti annak baj van a fejével.
Lehet a gyereket játszótérre vinni pl így:
De így is:
A gyengébbek kedvéért egyik képen sem a súly és a smink teszi a különbséget. A gyerek mellett is van annyi idő, hogy hajat mossunk, kicsípjük a szemöldökünket (nem, nem kéthetente, mert akkor tényleg fél óra, de ha rendszeresen időt szánsz rá, akkor csak két percet igényel egy nap), betegyünk egy fülbevalót, és úgy húzzuk magunkra a ruhát, hogy álljon is valahogy, meg olyat húzzunk magunkra, ami előnyös és tiszta.
Sokan hivatkoznak arra, hogy nincs idő kozmetikushoz menni, meg fodrászhoz meg ilyenek. Nekem míg nem volt gyerekem addig sem jártam ilyen helyekre és mégis normálisan néztem ki. Nem eljárás függvénye. Nők százezrei nem járnak ám ilyen helyekre. Hajat mosni, meg rendesen felöltözni otthon is lehet.
Fülbevalót....?:D
Az én gyerekeim már réges régen kitépték a fülemből a fülbevalót,meg a nyakamból a nyakláncot is..Azt hittem,a kezében maradt a fülem is.
Nem tudom,te emlékszel e még erre..
És itt egy kérdés egy kétségbeesett anyukától(merthogy olyan is van ám!!),kéretik tanulmányozni,úgy tűnik itt egy normálisabb banda verődött össze..:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!