Miért lesz sok nő igénytelen házasságban, gyerekvállalás után? Van itt olyan, akivel megtörtént?
nem hiszem, hogy a kérdező rosszindulatból írta ki a kérdést. látom, hogy páran elég nehezen viselik a kritikát, pedig itt lenne a lehetőség, hogy az okokat megtaláljuk és ha akarunk, változtassunk rajta.
szerintem a kérdező csak szimplán látja, amit lát és érdekli a miértje.
pl. bevallom (már írtam, én vagyok a kismama) jelen pillanatban én se költök túl sokat kismama ruhákra és igen, lehet, hogy nem vagyok túl csini mostanában. vágynák rá, hogy csinos kismama legyek, de egyszerűen sajnálom a pénzt, amikor csak pár hónapra kellene, a babának meg annyi minden kell majd a születésére. nálam ez az ok.
Szép kis barátnő vagy, mondhatom.
Ahelyett, hogy bevállalnád a gyereket 1 órára, amíg elmegy fodrászhoz, itt járatod le! Vagy gyerekestül menjetek el vásárolni.
Majd ha te is házas leszel, gyereket vársz, netán veszélyeztetett terhes leszel, egész nap csak feküdhetsz, szülsz, az egész napodat egy síró-rívó kis csecsemővel kell töltened, majd megváltozik a véleményed. Ha visszamész dolgozni, akkor ott lesz a gyerek, a munka, a háztartás, a férj, a család, legyen mindig meleg vacsi, hiper-szuper minden és még te is bombanő. Ennyi feladatot nehéz egyszerre teljesíteni, és egy anyuka, ha van egy szabad órája azt inkább a gyerekével tölti és nem a műkörmösnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!