Családos nők! Miért vágatjátok le a hajatokat?
Nekem még nincs gyerekem, de elhiszem, hogy okkal vágatják le a hajukat az anyukák.
Terhesség alatt töredezni, hullani kezd (ugye a baba elvonja a vitamint)
Rengeteg a munka a hosszú hajjal. Ne mondd, hogy nem.
Én egy éve vezetek háztartást+munka+egyetem+másikmunka, hát sokszor van, hogy egyszerűen arra nincs időm, hogy megmossam a hajam. Erős, vastag szálú, hosszú, ha nem szárítom be, nem áll sehogy. Pedig nem szárítom be, indulás előtt megmosom gyorsan és fújok rá a hajszárítóval. Aztán rohanok, útközben megszárad. Télen nem tudom, hogy fogom csinálni.
Frizura = feltűzöm egy nagy csattal vagy hajtűvel vagy hajgumival. Kibontva is hordanám, csak nincs időm beszárítani. Mert van más, fontosabb dolgom (tanulni kell, szalad a lakás, rohanok melóba, ha meg tényleg nincs más, addig is inkább olvasok). Ha gyerekem lesz, azt a plusz időt inkább tölteném vele.
Anyám nem vágatta le a haját, de nem is tudta kezelni. Mindig volt más, fontosabb dolga.
Azt hiszem, ha az embernek gyereke van, átértékeli az életét, más lesz a fontossági sorrendje. A frizura pedig viszonylag alacsony prioritásúvá válik..
22N
Hidd el majd belejössz te is :) Még csak 1 éve vezetsz háztartást, menni fog ez rutinosabban később :) Én is kétszakos vagyok, féltem tőle, hogy majd úgy fogok kinézni, mint valami félholt, de nem. Este elvonok fél órát hetente kétszer az alvásból és kész :) A vasalás ha meg vasalósprayt használsz akkor a következő mosásig benne marad :)
Ne keseredj el, nem kell lemondanod a külsődről, bele fogsz jönni és remek háziasszony és mindig fess nő leszel :):)
Az első esküvőm eelőtt ezerrel növesztettem a hajamat,mert kontyra vágytam.Meg is lett!De muszáj volt vágatnom belőle,mert nemmenyasszonyként nem akartam kontyot..na jó el is vékonyodott.A gyerkőc után aztán hullott mint akinek kötelező,de én megint "csak" vágattam belőle.A férjem meg szedte a párnáról dühösen a hajszálaimat "Vágatnád inkább rövidre"-megjegyzések közepette.El is váltam tőle!/persze nem ezért :D /Együttélésünk utolsó napján levágattam fiúsan rövidre!A második férjemnek rövid hajjal mondtam igent-na jó,a ruhám is mélylila volt-,szülés után legalább csak a rövid hajszálaimat kellett szedegetni.Most pedig igazán fiúsan rövid,s szerintem igazán szexi!Sőt!Eddig festettem ezerrel a kósza ősz szálak miatt,most meg hogy egyre több az ősz,már nem akarok festéket!Épp ma állapítottam meg,hogy tetszik az ősz szálakkal!
Egy gubanc van..a második férjem,ha elhagyna,nem tudnám utolsó napunk délutánján derékig növeszteni.Ezért inkább örökre vele maradok :D
Hát nézd, a kopasz is menő lesz egyszer :D De isten ments, hogy válásra buzdítsalak :D
Azt tudom, hogy a terhesség "mellékhatása" a hajhullás, de azt azért nem feltételeztem, hogy ilyen sok nőt érint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!