Családos nők! Miért vágatjátok le a hajatokat?
Hát, azért én igénytelennek nem mondanám, mert az nálam a tisztátlanságra vonatkozik vagy a tényleg borzalmas felöltözésre, tehát amikor zöld melegítő fehér inggel. Szerintem nem kell hozzá sok pénz, hogy az ember ápolt legyen, én pl. a literes sampont 450 Ft-ért veszem, a balzsam is egy nagy tégely 800 Ft. Igaz én használok rá minden vackot is még ezen felül amik valóban drágábbak, de ha ezzel csinálom már akkor is ápolt.
Én például semmi szépséget nem látok az agyonszoláriumozott bőrön, egyszer voltam szoliban, fogadásból. Nagyon káros és nagyon büdös és szerintem a szín is természetellenes egy kicsit. Szóval nekem inkább ezek a hajszálvékony feketére húzott vagy tetovált szemöldökök meg agyonszoláriumozott, ami nem tetszik.
En abszolut nem ertek egyet azzal, hogy a hosszu haj komolytalan. Rengeteget fiatalit. Anyosom mar 60 eves, de hosszu a haja, hatulrol 30-nak nez ki emiatt es elolrol is fiatalitja.
En nem vagattam le a hajam, bar sokan kerdeztek, hogy miert nem.
Bar azert hozzatennem, hogy nagyon nehez dolgom van. Egyedul vagyok a gyerekkel, mert a ferjem allandoan tavol van a munkaja miatt es bizony van olyan nap, hogy nem tudom normalisan kifesulni. Szoval en megertem, aki levagatja...pici gyerek mellett nagyon nehez hosszu hajat kezelni, ha semmi segitseged nincs es a nap 24 orajaban csak a gyerek korul vagy. Meg ha valaki ferjhez megy, gyereke lesz, gondolom, hogy nem aggodik azon, hogy kinek tetszik meg kinek nem. Ez lehet a masik ok.
praktikusabb a rövid,gyerek mellett kevesebbet tud foglalkozni magával az ember,de azért jól is ki akar nézni,így egyszerűbb egy csinos rövid mint egy szintén csinos hosszú,amivel nincs idő foglalkozni,beszárítgatni,
csak copfba hordani,mindíg csak lóg,szerintem több idő kell ahhoz hogy jól nézz ki egy hosszú hajjal,mint egy röviddel,mégha szép az is
Én is mindig levágtam a hajam, ha rám jött a "kényszer". Ha a lapockámig ér, akkor szoktam vállig érőre. Van egy 4 éves fiam, de most sikerült túllépnem ezen a kényszeren (minden gondolatom az olyankor, hogy le kéne vágni..), és már a hátam közepe alá ér:)
Itthon általában copfban van, odakint és éjjel pedig kiengedve.
Így is 10 perc míg megmosom, fél/háromnegyed óra, mire megszárítom, ha ahhoz nem lenne kedvem, magától egy nap alatt szárad csak meg.. Kisgyerek (0-3 éves) mellett praktikátlan és gyakran igen fájdalmas a hosszú haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!