Családos nők! Miért vágatjátok le a hajatokat?
"30as anyuka slampos, kialvatlan, mondhatnám igénytelen... "
Megis mitol kialvatlan a szerencsetlen? Mert a gyerek fenn van 4-szer ejjel? Hu, de igenytelen, hogy nem dobja be a gyereket a sarokba es megy aludni napi 9 orat egyfolytaban, hogy ne tunjon kialvatlannak es igenytelennek. Az agyam eldobom az ilyen emberektol. Neked amikor gyereked lesz, azt hiszed, hogy nem igy lesz? Nem a penz miatt van, ennek semmi koze a penzhez. Egy gyerekhez fel kell kelni, folyamatosan szemmel tartani, amikor 2-3 evesen futkos, persze, hogy az ember nem ugy el, mint gyerek elott. Ezzel jar a gyerek. Nem kellene ezt ilyen negativan latni. Egyszeruen mas az elete egy gyerekes embernek es persze, hogy nem tud allandoan magaval foglalkozni. Az amugy sem egeszseges...
Terhesség+szoptatás---->hajhullás.
Akármit tettem rá, akármilyen vitamint szedtem, csak a hajat szedegettem folyton össze, a gyerek hozzáért már hullott is ki, még ha össze is volt fogva.
Mióta levágattam azóta jobb valamivel a helyzet.
na mondom én, hogy már jönnek az elégedetlenkedők...
:D
érdekes mindig azok, akikre igaz ez... :)
az anyám napi 14-16órát dolgozott egy elég magas beosztásban, de sosem láttam kialvatlannak vagy slamposnak.
persze sokkal egyszerűbb nyűgösnek, hisztisnek lenni...
Ja, azt elfelejtettem, hogy amíg rövid (viszonylag, mert vállig érőnél sosem volt rövidebb) volt a hajam, heti 1x elég volt hajat mosnom, amióta hosszú 2-3 naponta kell, hogy olyan állapotban legyen, amivel kimehetek az utcára.
Ahogy többen írták már, az a nap sem ritka, hogy csak látszatfésülködésre van idő, kibogozni nem igazán..
ma 22:36
1. Kevés idő marad a frizurával való vacakolásra, gyerkőc, munka + házimunka mellett.
2. Ha nem is mindenkinél, de idővel romlik a haj minősége, ami, ha rövidet hordasz kevésbé feltűnő. Gondolj bele, egy tök vékony szálú hosszú hajú nő sem túl szép látvány. Nem elég ha hosszú, elvárják, hogy némileg dús is legyen.
3. Ez inkább csak tipp : sok nőnek kicsit megvastagszik a nyaka (a hízással pl.). Így már nem feltétlenül esztétikus hosszú haj, még férfiaknál sem.
Bizonyos kor felett a rövid haj fiatalít. Persze ez nem mindenkire érvényes.
Én a nyűgösséget a terhességgel szoktam magyarázni. Akkor azért mások a hormonok, néha olyanok miatt üvöltöznek, hogy az elképesztő, de nem az ő hibájuk feltétlenül, szóval majd szülés után, ha a gyerek is beilleszkedett akkor helyreáll :)
Egyébként mit értettél slampos alatt? Ismerem a szót, csak nem tudom nálad mit takar :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!